Skip to main content

EXPORTĂM EMISIUNI: Miss Fata de la țară, contract în 11 țări cu Viasat

 

Emisiunea Miss Fata de la țară, un format 100% românesc, a fost achiziționată de posturi de televiziune din 11 țări, care vor realiza versiuni locale ale show-ului produs de compania Media Factory și transmis în România de Prima TV. Emisiunea va ajunge și în Ghana.

Publicitate

Mai multe detalii, în continuare.

Într-o perioadă în care canalele românești sunt invadate de show-uri cu formate importate, vine și o veste bună pentru producătorii autohtoni: Miss fata de la țară, emisiunea prezentată de Andreea Raicu la Prima TV, a fost aleasă de grupul Viasat Broadcasting pentru a fi difuzată la posturi tv din 11 țări: Suedia, Danemarca, Norvegia, Estonia, Letonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Republica Cehă și Ghana. De asemenea, o versiune locală a emisiunii este în producție și în Ucraina.

Prima TV a început difuzarea celui de al treilea sezon al emisiunii Miss fata de la țară, produsă de compania Media Factory și prezentată de Andreea Raicu. În cadrul acestui show, vedete autohtone aleg, pentru un concurs de Miss, tinere din mediul rural care nu sunt cu nimic mai prejos decât frumusețile defilărilor de modă.

Miss fata de la țară nu este primul show exportat de Media Factory. Compania a mai participat la târguri internaționale de achiziții tv, unde i-au fost alese și alte formate. În 2010, Rush Hour Challenge (cunoscut la noi ca Trafic bară la bară) a fost selecționat într-o secțiune specială.

 

Printre formatele produse de Media Factory se mai numără și România mea (Prima TV, 2003), Reporter incognito (Prima TV, 2003), Cool Hunting (Antena 1, 2004), Animat Planet (Antena 1, 2005), Părerea mea (Realitatea, 2006), Proba de celebritate (Prima TV, 2006), Descoperă Europa ta! (TVR 1, 2007), Aruncați din tren (Antena 1, 2009) și altele.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

  • Toate felicitările!!! Într-o perioadă în care suntem invadaţi de talentoşi peste tot, o emisiune cu un format simplu iese în evidenţă. Deşi nu-s fanul emisiunilor de tip monden, "Miss Fata de la ţară" iese din tipar.
  • se pare ca avem si noi minti luminate,dar nu sunt bagate prea mult in seama.ne-am tot invatat sa importam formate de emisiuni in loc sa le producem.

Trimite un comentariu