Skip to main content

Ilinca Vandici, un nou sezon Showbiz Report la Antena 2

 

Ilinca Vandici – pe care o vedem, zilele acestea, la Antena 1, în ultimele episoade ale telenovelei Narcisa – Iubiri Nelegiuite – va prezenta, la Antena 2, un nou sezon al emisiunii Showbiz Report.

Publicitate

Mai multe, în continuare.

Duminică, 23 octombrie, la ora 18.00, începe un nou sezon al emisiunii Showbiz Report la Antena 2. Show-ul săptămânal are ca subiect principal vacanțele vedetelorDaniel Buzdugan va fi invitatul primei ediții, care va povesti cum și-a petrecut cea mai recentă vacanță.

Primul sezon al emisiunii Showbiz Report a debutat în mai 2011 și era difuzat de luni până vineri, de la 18.30 la 19.30. În acest format, talk-showul era filmat în redacția tabloidului Libertatea și prezenta știri despre vedete.

În noul format săptămânal, emisiunea va fi înregistrată într-un club bucureștean.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

 • O stire de importanta capitala. Chiar nu mai dormeam noaptea de grija Ilincai. Cu tot respectul, dar este o stire de Cancan, nu de Pagina de Media.
 • Poate ca da, Ilincai i se potriveste orice format (desi, parca, e prea mult spus).
  In schimb ţie, ţi se potrivesc doar SEMIformate.
  Oare ai inteles? Nu cred!
 • Vandici a demonstrat de-a lungul timpului ca este o profesionista in tot ceea ce face. In ciuda varstei fragede, a acumulat foarte multa experienta in media si sunt convins ca va face fata cu brio si de aceasta data.
 • @VaDin
  Bravo, cui: Antenei2, Iubirilor Salbatice,Showbiz Report,... ?
  Si cu preferintele lui Marica (fotbalistul) cum ramane?

Trimite un comentariu