Skip to main content

N24 se transformă într-un post "family"

 

Fostul canal N24 și-a relasat grila de programe și, odată cu aceasta, are un nou logo și un nou tip de conținut editorial.

Publicitate

N24 se numește, mai nou, Național 24 Plus.

Ce vom vedea pe acest post tv, în continuare.

În noua grilă a postului Național 24 Plus apar câteva seriale (sitcomuri, telenovele sau soap-opera), desene animate, documentare, filme artistice și teleshopping.

Național 24 Plus propune un conținut destinat familiei. Din care fac parte, între altele, un serial indian (Zara), un soap despre viața unei familii americane (Visuri americane), sitcomul românesc Baronii, serialul de desene animate Pantera Roz, filme western sau pelicula Zorro, cu Alain Delon.

Oficialii postului au declarat pentru paginademedia.ro că noul format este unul "family", programe și filme "care pot fi urmărite de către toți membrii familiei."

Postul N24 a fost lansat inițial ca un canal de știri. Ulterior, după o serie de restructurări, postul deținut de frații Micula difuza intens filme românești.

 

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

  • Mai exista N24? Mai bine l`ar scoate ...dar asa e cand mai speli niste bani, il lasi. Mai scoti la pensie niste tineri, mai lasi o femeie de serviciu care e si editor, voice-over, prezentatoare si pe Popa sa descante TV ...cam jalnic!
  • Ce-i aia N24 sau ma rog N24 Plus, folclor parca? Sau ala e Favorit Tv?! In fine, inca o spalatorie de bani expirata binisor. Oricum grila e fascinanta puteau sa nu se oboseasca.

Trimite un comentariu