Skip to main content

EXCLUSIV: Pro TV mută Divertişii miercurea, "din motive de bucătărie internă"

 

Schimbare importantă în grila de programe a postului Pro TV. Divertis - Serviciul Român de Comedie nu va mai fi difuzat duminica, ci miercurea.

Publicitate

Până acum Divertişii erau duminica, în intervalul 20.15 – 21.15.

Mutarea vine după ce, duminică, Serviciul Român de Comedie s-au plasat după În puii mei, ca audienţă.

Ce spun oficialii Pro, în continuare:

Departamentul de comunicare al Pro TV a declarat, pentru paginademedia.ro, că mutarea nu are legătură cu audienţele SRC, ci sunt, mai degrabă, "lucruri ce ţin de bucătăria internă a postului".

Maria Apostol, PR and Corporate Affairs Director, pentru paginademedia.ro:

Decizia de programare pentru „Serviciul Român de Comedie” într-o zi de miercuri s-a bazat pe experienţa noastră din trecut şi pe o analiză a trendurilor audienţei în prezent. De-a lungul anilor, emisiuni ca Frumuseţe pe muchie de cuţit sau Serviţi, vă rog au performat foarte bine în zile din cursul săptămânii care nu au fost în weekend. Chiar acum, Vocea României face audienţe spectaculoase în fiecare seară de marţi.

În decizia noastră de programare am încercat să oferim entertainment non-fiction aşezat în grilă în aşa fel încât telespectatorii noştri să se poată bucura de programe atractive în fiecare zi.

În acest moment Pro TV are programe premium în grilă în toate zilele săptămânii: luni – serialul Pariu cu viaţa, marţi – Vocea României, miercuri – Serviciul Român de Comedie, joi – meciuri, competiţii sportive, vineri – Dansez pentru tine, rămânând ca în weekend să difuzăm filme, blockbustere de mare impact.”

Duminică, pe intervalul Divertis, audienţa Pro TV a fost după Antena 1, care a intrat cu În puii mei (cu Mihai Bendeac).

Audienţa pe intervalul Divertis - Serviciul Român de Comedie, duminică, în mediul urban:

În puii mei (Antena 1): 857.000 de telespectatori (7,4 rating)
Divertis – Serviciul Român de Comedie (Pro TV): 737.000 telespectatori (6,3 rating)

 • Serviciul Român de Comedie va fi difuzat, din 26 octombrie, miecurea de la 20.30 şi va dura tot o oră.
 • Noul sezon al show-ului a debutat în grila de toamnă a Pro TV pe 9 octombrie. Mutarea vine după două ediţii.
 • Duminică seara, pe intervalul Divertis va fi programat un film.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

 • huidu sa revina la emisiune sa ma faca sa rad ,ma doare-n cot c-au murit 3 oameni, si-asa acei oameni nu erau vedete ,erau niste fomisti asa ca toti romanii
 • nu cred ca cronica sa terminat ,huidu va reveni in toamna viitoare la emisiune,Si eu daca ucideam 3 oameni ma durea in cot [asa cum il doare pe huidu ] si ma gandeam deja cand voi reveni sa-mi continui serviciul
 • Probabil toti cei care n-au luat bacul se uita la puii lui bendeac ... Uite o suta de mii in plus.
 • Adevarul e ca Bendeac are o emisiune beton. Chiar daca nu ai rau de mare si nu esti pe vapor, iti trebuie o punga prin apropiere. Din pacate audienta lui este fie fara Bac, fie cu grave probleme la bibilica. Succes in continuare!
 • petrisor, audientele de duminica au fost dezastruoase pentru SRC in target comercial 18-49: 13,9 cota de piata vs. 20 cat a inregistrat "In Puii Mei!"
  Pro TV nu-si poate permite o asemenea infrangere, asta e adevarul si au sarit sa mai ciuguleasca din coliva Cronicii de Duminica. Patetic :))
 • @Adrian
  N-am auzit sa fii "murit" Cronica Carcotasilor.
  Doar ca s-a suspendat pentru aceasta saptamana. Ea, Cronica, a functionat mult timp si fara Huidu. E acolo Oana (fosta dansatoare), "Gogaie" s.a. care pot face cuplu cu Gainusa.
  Parerea mea.
 • Cine a zis ca nu vor mai fi Carcotasii, pot merge foarte bine si fara HUIDU.
 • Protevule, ce-ti mai plac cadavrele! Cum a murit Cronica Carcotasilor, cum ai sarit miercurea!
 • la PRO TV a ramas un singur om de la Divertis, Toni, restul sunt la TVR
 • Si normal ca tin de bucataria interna, adica de bucataria audientelor. Cei de la "Divertis" si-au pierdut farmecul de alta data

Trimite un comentariu

sus