Skip to main content

Radio Guerrilla, victimă colaterală în războiul Elan-Ghiță: “Nu e bine ca părinții să se certe în fața copiilor”

 

Suntem victime colaterale, spunea vineri, la Radio Guerrilla, Mihai Dobrovolschi, la o zi după ce postul de radio a rămas, brusc, fără emisie, aproximativ o oră.

Publicitate

De ce victimă colaterală? În ce mod este afectat Radio Guerrilla de războiul de la vârful Realitatea Media dintre managerul Sebastian Ghiță și patronul Elan Schwartzenberg?

Dobrovolschi răspunde plastic. Ce spune el, dar și declarațiile lui Liviu Mihaiu, în continuare:

Nu e bine ca părinții să se certe în fața copiilor. Dacă nu se mai înțeleg, să se despartă”, spune Dobrovoschi într-un miniinterviu acordat paginademedia.ro.

Ar fi o tragedie ca, după Cațavencu, să urmeze Guerrilla”, declară Liviu Mihaiu.

Dobrovolschi: Dacă părinții nu se mai înțeleg, să se despartă

Paginademedia.ro: Ați spus pe post, apropo de întreruperea emisiei de joi dimineață, la Radio Guerrilla, că voi sunteți “victime colaterale” în războiul de la Realitatea. La ce v-ați referit?
Mihai Dobrovolschi: Nu vreau să spun decât că nu e bine ca părinții să se certe în fața copiilor. Dacă nu se mai înțeleg, să se despartă.

 

Joi dimineață știați că se va întâmpla asta?
Nu.

 

Și ați discutat cu cineva de la Realitatea despre asta?
Da, s-a rezolvat deocamdată.

 

Deocamdată?
Da, nu vreau să spu mai multe pentru că nu vreau să fac rău radioului, care e, oricum, un fel de Cenușăreasa acolo.

 

De ce e un fel de Cenușăreasa?
Nu vreau să se supere nimeni pe mine. Noi vrem doar să fim lăsați să facem ce facem de atâția ani și ce știm să facem bine. În mare, se întâmplă asta, dar, pentru că nu există destulă atenție în ceea ce ne privește, mai apar delăsări sau încurcături administrative din care suferim noi.

Asta e tot ce pot să zic. Dar nu a avut nimeni nicio rea intenție în ceea ce ne privește. Au fost niște încurcături administrative, din care am avut de suferit noi, dar s-a rezolvat.

Liviu Mihaiu: Ar fi o tragedie ca după Cațavencu, să urmeze Guerrilla

Este o nedreptate că impactul dintre cele două entități care-și dispută trustul poate afecta Guerrilla din podul presei”, spune Liviu Mihaiu. “Ar fi o tragedie ca după Cațavencu, să urmeze Guerrilla”, continuă el.

Paginademedia.ro: De ce s-a oprit emisia?
A fost o spaimă a firmei care găzduiește antenele, iscată de o tăcere administrativă și de declararea insolvenței de către Realitatea Media. Problema s-a reglat în câteva ore.

 

Cum este afecatat radioul de războiul din interiorul trustului?
Este o nedreptate că impactul dintre cele două entități care-și dispută trustul poate afecta Guerrilla din podul presei. Acest radio pe care l-am început în urmă cu aproape opt ani este singurul radio privat premium al României.

Iar răfuiala sistemului cu mogulii poate distruge cel mai implicat radio în viața societății civile, singurul radio care are atitudine.

Ar fi o tragedie ca după Cațavencu, să urmeze Guerrilla. Noi ne vom opune cu toate armele din dotare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Radiofofonisto, nu chiria nu s-ar fi platit, ci curentul. Si s-a platit si ala. Dar nu de Cerb, ci de celalalt. Si intreruperea a afectat si Realitatea FM. Pentru ca Guerrilla merge impreuna cu RFM pe emitatoare...
    Si s-a intrerupt exact de ce zice omul ala. De frica.
  • Victime my ass! Mancati din ala domnilor Mihaiu si Dobrovolschi.Emisia vi s-a intrerupt pentru ca nu v-ati platit chiria la emitator.De ce?Simplu! Pentru ca sunteti pe pierdere,pentru ca nu mai aveti audienta,pentru ca nu sunteti buni.Clar?!
  • Poate ne lumineaza Liviulica a lu' Mihaiu, baiatul de casa al lui Vantu cum dispar banii pentru "salvarea Deltei" in buzumarele lui soioase. Tot prin so oersted civila cu salarii de site de mii de euroi. Lupus la stana ne da lectii. Siktir!
  • Ce a uitat fostul guvernator al Deltei, Liviu Mihaiu, sa ne spuna e ca si el este omul mogulilor. Nu degeaba a fost pus guvernator al Deltei, Vantu si-a luat acolo pamant cat si-a dorit cu ajutorul lui Mihaiu.

Trimite un comentariu