Skip to main content

Schwartzenberg şi Ghiţă continuă războiul la Realitatea

 

Sursa foto: AdevarulSebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a declarat pentru Mediafax că este oricând pregătit să menţină emisia produsului media Realitatea TV, precizând că el este responsabil faţă de jurnaliştii de la acest post, în condiţiile în care situaţia Realitatea Media "nu a fost şi nu este una fericită".

Publicitate

Pe de alta parte, Elan Schwartzenberg, proprietarul grupului Realitatea Media a declarat pentru aceeasi agentie de presa că va face toate demersurile legale pentru a-şi proteja afacerea şi toate persoanele care vor încerca să aducă prejudicii grupului Realitatea vor fi trase la răspundere atât civil, cât şi penal.

Declaraţiile celor doi, în continuare.

Cum se pozitioneaza Sebastian Ghita fata de noua situatie de la Realitatatea?

Administratorul judiciar de la Realitatea Media (Rovigo) a cerut recent CNA-ului sa nu autorizeze alte servicii de programe care folosesc marcile Realitatea TV sau RTV daca licentele acestora nu se afla in proprietatea Realitatea Media, dupa cum paginademedia.ro a scris aici.

Intrebat ce crede despre cererea Rovigo, managerul Realitatea TV a evitat sa-si exprime o pozitie clara.

"Contractul meu de management mai are încă patru ani valabilitate. A trecut un an şi cele două obiective majore din contract, respectiv plata salariilor la timp, precum şi creşterea ratingului staţiei, au fost atinse. Sunt extrem de mulţumit de rezultatele echipei de management. (...)

Toţi cei care avem de recuperat bani din companie vom deveni creditori. Compania va fi sub supravegherea administratorului judiciar şi a administratorului special. Contractul de management nu poate fi atins.

În continuare, numai instanţa poate să se pronunţe asupra relaţiilor comerciale dintre Asesosft şi Realitatea Media", a declarat Sebastian Ghiţă pentru Mediafax.

Sebastian Ghita a insistat ca discutiile legate de Realitatea TV sa fie mai ponderate

Potrivit lui Ghiţă, "credibilitatea companiei este extrem de importantă şi toţi cei responsabili faţă de această companie trebuie să acţioneze în interesul companiei". "Piaţa de publicitate este extrem de sensibilă, iar cei care vor prejudicia prin acţiunile lor compania pot ajunge să răspundă în faţa legii. De aceea, cred că orice adrese, acţiuni şi discuţii in jurul companiei trebuie realizate cu tact si cu mult discernământ", a spus Ghiţă.

Schwartzenberg isi apara cu orice pret televiziunea cumparata de la Vintu

"Ca orice proprietar al oricărei afaceri consider natural, normal să fac toate demersurile pentru a-mi proteja afacerea şi proprietatea; drept care, oricare persoane vor încerca să aducă prejudicii grupului Realitatea trebuie să ia în considerare că voi utiliza toate mijloacele legale pentru a-mi proteja ce-mi aparţine şi automat a-i trage la răspundere atât civil, cât şi penal", a declarat Elan Schwartzenberg pentru Mediafax.

El nu a precizat dacă acţiunea sa vizează o persoană sau o societate anume, însă a spus că două firme de avocatură analizează cine a adus prejudicii grupului Realitatea.

Sursa foto: Adevarul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    atat Ghita cat si Elan (ce nume de mamifer...) sunt angajati politic, unul dintre ei sigur e al PSD!
  • pontanacu pontanacu
    Asa, din ce se vede din afara, se pare ca elan a ramas pe ...dinafara. A fost atat de fraier, sau poate doar prost sfatuit, incat sa ceara insolventa si acum se trezeste ca nu mai are nicio putere ca actionar ci trebuie sa se bazeze pe administratorul judiciar, in timp ce Ghita conduce firma in continuare si este posibil ca in curand sa controleze si adunarea creditorilor RTV. Avand in vedere ca el nu este actionar, va avea prioritate in fata lui Elan& SOV daca se va ajunge la lichidare. In timp ce Elan inchiriaza sedii, Ghita ia oamenii care fac televiziunea.
    Va fi interesant de vazut cine va castiga pana la urma.
  • stavre andone01 stavre andone01
    Uite cum se implica Sebastian Ghita in jocurile de culise ale PSD - http://www.carieremedia.ro/2011/10/05/sebastian-ghita-implicat-in-luptele-din-psd/#more-5782
  • Pandele Pandele
    A inceput sa fie obositor chiar si pentru cei din afara RTV sa urmareasca razboiul asta. Ma intreb cum o fi pentru cei din interior. Ce balet zilnic sunt obligati sa faca intre doi patroni ?
    In plus inteleg din ce in ce mai greu cum un manager, al carui unic obiectiv teoretic este managementul, se indreapta in sens invers fata de dorinta proprietarului.

Trimite un comentariu

sus