Skip to main content

Steve Jobs, omagiat de Discovery Channel pe 30 octombrie

 

iGENIUS: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea este titlul filmului documentar care va fi difuzat de Discovery Channel duminică, 30 octombrie, de la ora 22.00.

Publicitate

Filmul durează o oră și este prezentat de Adam Savage și Jamie Hyneman, gazdele progamului Vânătorii de mituri.

Detalii, în continuare.
Steve Jobs a fost răpus de cancer pe 5 octombrie a.c., la numai 56 de ani. Documentarul iGENIUS: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea, este un omagiu adus lui Steve Jobs, co-fondatorul și directorul executiv al Apple Computer, părintele iPod-ului și iPad-ului și omul a cărui viziune ne-a schimbat viața.

Filmul este prezentat de Adam Savage și Jamie Hyneman, pe care îi știm și ca Vânătorii de mituri de la Discovery Channel.

Documentarul va fi difuzat duminică, 30 octombrie, de la ora 22.00, durează o oră și include interviuri cu pionieri ai computerului, foști angajați ai companiei Apple, jurnaliști, autori și critici care au mai scris despre Steve Jobs, oameni de știință, profesori, dar și regizori, designeri și muzicieni (Stevie Wonder și Pete Wentz).

Programul iGENIUS: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea va fi difuzat de Discovery în peste 210 țări și teritorii din întreaga lume.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Trimite un comentariu