Skip to main content

Un fost șef din Orange conduce Antenele lui Voiculescu

 

Intact Media Group anunță numirea lui Adrian Nănulescu în funcția de CEO Antena Group. Acesta va coordona strategic și operațional cele patru posturi de televiziune reunite sub umbrela Antena Group (Antena 1, Antena 2, Euforia și GSPTV) și va lucra îndeaproape cu echipa mangerială, anunță oficialii Intact.

Publicitate

Mai multe detalii, în continuare.

Adrian Nănulescu îl înlocuiește pe Sorin Alexandrescu, care a plecat în urmă cu o lună de la conducerea Antenelor. Înainte de a conduce Intact, Alexandrescu a lucrat la producătorul de dulciuri Kandia.

De profesie inginer, Adrian Nănulescu a condus timp de 10 ani departamentul de Business to Business al multinaționalei Orange, dezvoltând și consolidând alaturi de echipele implicate operațiunile Orange Business Services în România.

“Vin cu experiența, cunoștințele și maturitatea profesională acumulate în cei 15 ani în mediul companiilor multinaționale. Media este o industrie dinamică foarte competitivă și are rol extrem de important în societatea românească. Din punct de vedere al administrării Antena Group, misiunea mea este de a o duce către urmatorul pas strategic și operațional”, declară Adrian Nanulescu în comunicatul Intact.

Citește și:

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

  • Fain rau! Dupa baiatul de la "ciocolatzi", a venit unul de la
    "telefoane" In maximum o luna, o sa aiba si asta pretentia ca stie ce e aia televiziune si o sa aiba pareri. Daca se mai intreba cineva de ce PRO-ul a avut succes, permiteti-mi sa dau raspunsul: Sarbu era (si este) om de imagine!
  • astia de la antene ,au un mare minus,Dan Voiculescu e carmaciul!Pot sa-l aduca si pe Bill Gates,Papa si Ghandi in loc,ca tot nasol ies,din batalia cu Pro!
  • baiatul asta conduce doar din punct de vedere administrativ dar partea editoriala ramane sub conducerea lui Voiculescu
  • Nu te-ai gandit ca tocmai despre o strategie de marketing poate fi vorba? Cei de la Cronica Carcotasilor nu au avut totusi in acel moment audienta mult visata. Dar Antena 1 a avut audienta cu carul...Ceea ce poate insemna ca a fost totusi o strategie buna a Antenei...
  • VIDEO EXCLUSIV http://www.nasul.tv/2011/10/31/exclusivitate-cutremur-la-realitatea-tv-in-strigate-si-urale/
  • Poate se mai trezesc astia si isi dau seama ca e debandada totala la ei in ograda.
    Cel mai bun exemplu e promovarea pe care au facut-o Antena 1 si Antena 2 pentru Cronica Carcotasilor de la Prima TV.

Trimite un comentariu