Skip to main content

X Factor, cea mai bună audienţă de până acum

 

X Factor a scos aseară cea mai bună audienţă de la lansarea emisiunii, pe 17 septembrie.

Publicitate

Programul de pe Antena 1 a fost urmărit, în medie, de aproape 850.000 de telespectatori în mediul urban.

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor, în continuare:

  • În mediul urban, ratingul emisiunii a fost de 7,3, ceea ce înseamnă că 849.000 de telespectatori au urmărit emisiunea.
    • Vârf de audienţă: 22.26, cu 9,9 rating şi 1,154 milioane de telespectatori în mediul urban.
  • Pro TV, care a difuzat filmul Transformers, a avut o medie de 504.000 de telespectatori.

Top cinci televiziuni pe intervalul emisiunii X Factor, la 1 octombrie:

1. Antena 1: 849.000 telespectatori (7,3 rating)
2. Pro TV: 504.000 (4,3)
3. Acasă TV: 285.000 (2.5)
4. TVR 1: 235.000 (2)
5. Antena 3: 222.000 (1,9)

Audienţa emisiunilor X Factor de până acum în mediul urban:

17 septembrie: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
18 septembrie: 559.000 (4,8)
24 septembrie: 801.000 (6,9)
1  octombrie: 849.000 (7,3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roby roby
    Nu stiu cum au reusit sau ce au facut, dar au atras foarte multi oameni prin emisiunea asta. Ieri dimineata ajuns la birou, doua dintre domnisoarele de acolo isi povesteau de emisiunea trecuta( faceau schimb de pareri mai bine zis, care e mai bun, care-i preferatul lor, etc) si asteptau entuziasmate sa urmareasca editia din seara asta. Eu sincer sa fiu nu am urmarit pana acum nicio editie dar cred ca o sa incerc macar azi, daca sunt acasa, ca sa vad si eu care e treaba si de ce e atat de laudata emisiunea asta in comparatie cu altele.
  • mihai mihai
    Chiar a fost o emisiune buna cea de sambata trecuta. O astept cu nerabdare si pe cea de azi, sper sa le intreaca pe precedentele.
  • alexandru gt2lv alexandru gt2lv
    "X Factor, cea mai bună audiență de până acum" Pai da! Logic... romanul chiar si asa cum e el stie sa recunoasca ceva de calitate, mie mi se pare un show foarte distractiv si vad profesionalism in comparatie cu alte emisiuni gen...
  • ionel torac ionel torac
    Te inseli in privinta Paulei... Ai auzit anul trecut de Eurovision si ca impreuna cu Ovi au obtinut locul al III lea cu piesa playing with fire?
  • ionel torac ionel torac
    In montaj cam sant amatorii de la Intact Media Academy... Faceau reclama pe GSP cu unu' care a absolvit cursurile si lucra ca editor de montaj la X Factor si indemna lumea sa se inscrie la cursuri...
  • Andrei Andrei
    http://www.youtube.com/watch?v=hiHkEnSH878 era o piesa inregistrata de mine in studio, poza mea pe fundal, nici nu se pomeneste de antena 1 pe-acolo, si ei imi spun ca au drepturi de autor asupra clipului?????????? Sunt nesimtiti!!!!
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Concurentii de la X Factor sunt foarte buni! Cu toate ca la X Factor de abia s-a ajuns la faza de preselectie (spre deosebire de Vocea Romaniei, unde nu s-a riscat si s-a trecut direct la etapa urmatoare) sunt foarte multe voci extrem de bune!
  • dex dex
    Cei mai multi dintre concurenti sunt extrem de talentati! Sunt sigur ca va fi un show pe cinste!
  • mariusc mariusc
    M-am uita si eu pentru prima oara la x factor ieri. Am vazut ca unii i-au laudat pentru montaj si lumini.
    Mie mi s-a parut o emisiune facuta fara cap; cadre scurte pe muzica lenta numai pentru a incerca sa faci o emisiune dinamica mi se pare impotriva naturii. De asemenea bucati anoste bagate la norma, ca sa fie cat mai multe, de parca asta ar dinamiza emisiunea. Razvan si Dani, singurii care au sare si piper de acolo, au un rol insignifiant.

    Partea cea mai proasta e lipsa de continut a emisiunii, pe mine nu m-a putut tine lipit de tv, am schimbat postul fara regrete.
  • euusss euusss
    e si important cati telespectatori a avut, nu? :)
    iti da tie vreun ban? :))

    emisiuni pentru retardati. ragaie unii la TV(1-2 minute) dupa ce au stat ore intregi sa astepte si e "mare emisiune". e valabil si pentru ce da Pro TV.
  • euusss euusss
    iti dai seama? te filmeaza si te da la TV. e MARE realizare, nu?:))

    cati imbecili pe lumea asta?! multi, foarte multi. :)
  • euusss euusss
    m-am uitat vreo 10 min… mi se pare o emisiune pentru idioti, la fel si vocea romaniei(nu stiu daca asta e numele)... eu zic ca cei care se inscriu la astfel de emisiuni sunt cretini si nimic mai mult. sa stai la coada ore intregi doar ca sa apari la TV. cat de imbecil sa fii?raman uimit cat sunt unii pe aici de impatimiti. cred ca pe aici majoritari sunt cei care lucreza la Antena 1 sau Protv... penibili :)
  • euusss euusss
    m-am uitat vreo 10 min... mi se pare o emisiune pentru idioti. eu zic ca cei care se inscriu la astfel de emisiuni sunt cretini si nimic mai mult. sa stai la coada ore intregi doar ca sa apari la TV. cat de imbecil sa fii? :)
  • vlad vlad
    @ florin, antenele investesc in politica si in campanii electorale. Ei probabil cred ca e mai rentabil desi eu ma indoiesc :))
  • florin florin
    pentru slugile antenei raportati tovarasului antena e prafuita incapabila sa faca un montaj corespunzator pentru o asemenea emisiune suntem in 2011 voi ati auzit de hd? daca nu investesti ramai si te zbati in mediocritatea specifica intactului

Trimite un comentariu

sus