Skip to main content

Kanal D sprijină Telefonul Copilului printr-un maraton TV

 

Kanal D lansează astăzi maratonul TV “Un apel pierdut, o copilărie pierdută”, menit să susţină singura linie de asistenţă pentru copii la nivel naţional, numărul unic european: Telefonul Copilului - 116.111.

Publicitate

Timp de o lună de zile, televiziunea trustului Dogan  îşi propune să facă cunoscută importanţa existentei acestui număr de telefon pentru copiii din România.

Astăzi, în prima zi de campanie, toate emisiuniile difuzate de Kanal D sunt dedicate acestei acţiuni, principalele teme de dezbatere fiind problemele cel mai des semnalate de copii la numărul 116.111.

Campania, care se desfăşoară până pe 31 decembrie, îşi propune să strângă fonduri pentru ca tot mai mulţi copii să aibă acces la consilierea psihologilor şi asistenţilor sociali, care răspund la numărul 116.111.

Până pe 31 decembrie, cei care vor să susţină această cauză pot trimite un SMS la numărul 876, în valoare de 2 euro.

“Obiectivul nostru este ca prin fondurile strânse să ajutăm la creşterea numărului de specialişti care preiau apelurile copiilor şi la extinderea programului de lucru al acestui serviciu. Copiii au nevoie de ajutor la orice oră din zi şi din noapte şi de aceea numărul 116 111 trebuie să fie accesibil non-stop”, a declarat Maria Popescu, Communication & PR Manager Kanal D Romania.

Campania “Un apel pierdut, o copilărie pierdută” este organizată în colaborare cu Telefonul Copilului, o asociaţie neguvernamentală care răspunde copiilor şi părinţilor la linia de asistenţă gratuită, unică la nivel european, 116 111, specializată în domeniul protecţiei drepturilor copilului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus