Skip to main content

Mândruţă, trainer pentru antreprenorii VentureConnect

 

Lucian Mândruţă, Creative Marketing Director Mediafax Group, îi va învăţa pe antreprenorii din cadrul VentureConnect cum să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare în relaţia cu investitorii şi cum să ţină un discurs.

Publicitate

Astfel, pe 19 noiembrie, toţi antreprenorii ce vor susţine prezentări în cadrul VentureConnect vor învăţa şi repeta alături de Lucian Mîndruţă tehnici de comunicare şi structură a discursului.


Cursul pe care îl va ţine Mândruţă face parte dintr-un program de mentorat special creat pentru pregătirea conferinţei din 23 noiembrie, când antreprenorii îşi vor prezenta proiectele.

În pregătirea antreprenorilor se va implica şi Dragoş Rouă, antreprenor online şi membru în cadrul boardului VentureConnect. Acesta îi va învăţa pe tinerii antreprenori cum să-şi structureze prezentarea, în cadrul unui curs care va avea loc pe 18 noiembrie.

Despre VentureConnect

Pe 23 noiembrie va avea loc conferinţa VentureConnect în cadrul Hotelului Intercontinental. Evenimentul îşi propune să conecteze investitorii români şi străini cu anteprenorii din domeniul online şi IT, care au dezvoltat proiecte ce necesită investiţii mai mari de 100.000 euro.

În cadrul proiectului, cei care au aplicat pentru o finanţare îşi vor putea prezenta afacerile investitorilor interesaţi: fonduri de investiţii venture capital, private equity, dar şi investitori de tip business angel.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuliana Butuc-Cerchez Iuliana Butuc-Cerchez
    Aurel, am fost la acel curs si a fost absolut spectaculos si foarte de folos celor care au participat. Si nu fac PR pentru el:) Doar ca e foarte bun ca trainer de public speaking.
  • Aurel Vlaicu Aurel Vlaicu
    hello!! oameni buni, mandruta ii invata pe altii tehnica discursului? sunteti zdraveni? pe ce lume traim? mandruta ii invata pe altii sa vorbeasca? EL NU POATE ARTICULA!!!

Trimite un comentariu

sus