Skip to main content

X Factor, lăsat în urmă de Eddie Murphy

 

X Factor a fost surclasat, sâmbătă de un film cu Eddie Murphy de pe Pro TV. Sâmbăta trecută, talent-showul de pe Antena 1 reuşea să revină pe primul loc în audienţă, după mai multe săptămâni în care a fost depăşit de Pro TV.

Publicitate

Sâmbătă seara, însă, Norbit, comedia cu Eddie Murphy în triplu rol, a fost cel mai urmărit program.

Cifrele, în continuare:

 • X Factor a fost urmărit, în medie pe minut, de 446.000 de telespectatori din mediul urban (3,8 rating). Pe intervalul emisiunii, Pro TV scotea, cu filmul Norbit, o medie de minut de 613.000 de telespectatori, cu 167.000 peste emisiunea de pe Antena 1.
 • În cel mai bun minut, la 21.01, X Factor reuşea să atragă 582.000 de telespectatori (5 rating).
  • Segmentul comercial: Jumătate din telespectatorii Pro TV au fost între 18 şi 49 de ani (5,9 rating pe segment). În acelaşi timp, X Factor era văzut, în medie pe minut, de 170.000 de telespectatori de aceste vârste (rating 3,3).

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor (20.20-22.27), sâmbătă, 17 decembrie, în mediul urban:

1. Pro TV: 613.000 de telespectatori (5,3 rating)
2. Antena 1: 446.000 (3,8)
3. Acasă TV: 426.000 (3,7)
4. TVR 1: 307.000 (2,6)
5. Antena 3: 272.000 (2,3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • amintiti-va de big brother, megastar, tot atat succes au avut, nu cred ca vocea este mai buna si chiar nu este, mi se pare alambicata si greu de urmarit, pe cand xfactor este aerisita si cu niste concurenti fffoarte buni, este pacat pentru ei si nu pentru antena1.
 • Ediatia asta a fost ok. Concurentii au interpretat foarte bine melodiile care le-au fost date. Chiar nu inteleg cum un film de genul ala poate avea o audienta mai mare decat o emisiune ca X-Factor... Daca tot aveau de gand sa vada oamenii un film, macar sa fi ales unu mai bun. A fost la tvr3, Milionari de week-end, un film romanesc si mult mai bun ca dobitocenia aia difuzata de Pro-Tv..
 • Finala Vocii se va intersecta cu o emisiune cu nae si Vasile
 • nimic romane, mai uita-te de 5 ori in urmatorul an! culca-te la loc!
 • Pe 26 decembrie Antena 1 au programate aceleasi glume rasuflate cu Nae Lazarescu si Vasiel Muraru....deci vor face audienta cam un sfert din cat va face Pro-ul
 • Romanii sunt mari amatori de filme cu Stevan Seagal, nu stiati asta?
 • In seara asta se bat cu Iron Man,sambata viitoare cu Pariu cu viata - episod special,iar duminica viitoare cu The Expendables!Cred ca vor mai detrona Pro-ul doar in noaptea de revelion,cand Dan Negru ii va intercala intre recitalurile lui Guta si ai lu'Minune!Pacat de format...L-au distrus!Sunt doar curios cu ce vor contraataca finala Vocii Romaniei ca fotbal nu se joaca de Craciun.Poate cu o emisiune speciala Plasa de stele cu Monica Gabor cu care vad ca au exclusivitate!Vai si amar...!
 • Mai un pic si x factor era depasit de telenovela de pe acasa.Presupun ca investitia intr-un asemenea show este enorma si nu cred ca se justifica faptul ca este in fata unei telenovele cu numai 20 000 de telespectatori si care are ca target un public feminin.Pacat de format,juriul a reusit sa strice toata emisiunea.
 • Este, intr-adevar, o mizerie de film, la care se uita toti oamenii de pe aceasta planeta, prin urmare, afirmatia ta potrivit careia asta arata gradul de cultura al poporului roman e tare nefericita si denota frustrare. Nu poti arunca astfel de verdicte, doar pentru ca 613.000 oameni s-au uitat la un film. Pe de alta parte, X Factor, desi un format de succes, a fost adus la cel mai scazut nivel de Antena 1 (imi amintesc, de pilda, cand au bagat negativul altei melodii, sa nu mai mentionez de parerile usor stupide ale juratilor). Nu spune nimeni ca un spectacol live sa fie fara cusur, dar e prea mult sa vezi atatea greseli la un loc. Insa nu sunt nici prea multe alternative decente la TV.
 • cum erau smekeri aia de la sinteza zilei,cand promovau x factor ca cea mai buna emis ,visul romanului,talentatii romaniei - s-a dovenit a fi o voma
 • inca un pic si Acasă TV intrecea a1
  eu m-am uitat la Norbit pentru a treia oara, probleme?

Trimite un comentariu

sus