Skip to main content

19 Ianuarie. PREMIERĂ: Românii nu vor vedea la TVR meciurile de fotbal de la Mondiale

 

TVR nu va transmite Campionatele Mondiale de Fotbal din 2018 şi 2022. Mai mulţi membri ai Consiliului de Administraţie al TVR s-au abţinut sau au votat împotriva intrării TVR, alături de European Broadcasting Union (EBU), în licitaţia pentru drepturile de difuzare a Campionatelor Mondiale de Fotbal din 2018 si 2022 în condiţiile financiare negociate pentru această procedură, anunţă HotNews.ro.

Publicitate

Oficialii TVR au negociat ca instituţia să plătească, la semnarea contractului, 2% din valoarea totală a drepturilor, adică aproximativ 200.000 de euro. În mod normal, suma s-ar fi ridicat la circa 10% (aproape un milion de euro), potrivit informaţiilor HotNews.ro.

Şeful TVR, Alexdandru Lăzescu, a declarat: "Regret foarte mult ce s-a întâmplat, voi face eforturi în continuare să găsim o soluţie. E adevărat că situaţia financiară a TVR e grea, dar..."


Românii nu vor putea să vadă la TVR meciurile de fotbal de la Campionatele Mondiale din 2018 şi 2022. Lăzescu: "Voi face eforturi să găsim o soluţie"

Câţiva jurnalişti de la site-ul de cultură tustiai.ro au fost opriţi de jandarmi în Piaţa Unirii şi "băgaţi" în dubă, deşi tinerii le-au explicat forţelor de ordine că nu sunt protestatari şi au un om rănit printre ei. Răspunsul jandarmilor a fost: "Sunteţi site de cultură? Luaţi site-ul de cultură şi băgaţi-l în dubă", anunţă Gandul.info.
„Sunteţi site de cultură? Luaţi site-ul de cultură şi băgaţi-l în dubă”

În industria media, inovaţia şi tradiţia coexistă, în condiţiile în care o parte dintre canalele tradiţionale se menţin în topul preferinţelor consumatorilor, în timp ce noile tehnologii câştigă teren şi îşi majorează rata de penetrare, potrivit Previziunilor Deloitte, scrie HotNews.ro.

DailyBusiness.ro mai anunţă că timpul alocat vizionării programelor TV, la nivel mondial, va creşte anul acesta cu 140 de miliarde de ore, iar veniturile din publicitate se vor majora cu 10 miliarde de dolari. Potrivit aceluiaşi raport, 95% dintre programele TV vizionate în 2012 vor fi urmărite în direct sau la maximum o zi de la realizare. Ce mai arată previziunile:

  • Spoturile publicitare îşi ratează ţinta;
  • Consumul TV este în continuare dominat de grilă;
  • Dispozitivele portabile încurajează consumul media în mijloacele de transport în comun;
  • Segmentul cupoanelor online se conturează într-o nişă importantă.

Deloitte: Ce se va "purta" în 2012 în media. Principalele tendinţe

Cofondatorul Yahoo Jerry Yang a demisionat din toate funcţiile ocupate, inclusiv din Consiliul de Administraţie, decizie aplaudată de acţionari, care l-au criticat pentru că a împiedicat mai multe investiţii care ar fi putut revigora compania, inclusiv vânzarea către Microsoft, notează Wall-Street.ro.
Cofondatorul Yahoo Jerry Yang paraseste compania

Un participant la emisiunea Big Brother, varianta braziliană, a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a violat o colegă, chiar în timpul emisiunii transmise în direct la televizor, scrie Evenimentul zilei.

Monique Amin (23 de ani) şi Daniel Echaniz (30 de ani) au fost interogaţi după ce au fost difuzate imagini care sugerează că au întreţinut relaţii sexuale. Monique susţine că nu îşi aminteşte nimic şi nu a depus o plângere până în acest moment. Presa braziliană scrie că aceasta leşinase din cauza alcoolului consumat la o petrecere organizată în casa Big Brother.
Viol în direct, la Big Brother

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    @Star....hai ca esti mai mult decat penal :))) hahhahahaahhahhahahhahhahahah......merci ca m-ai facut sa rad pe ziua asta.
  • Star Star
    Decat sa platiti taxa la TVR mai bine cumparati actiuni la Nasul Tv ca a inceput subscriptia publica !
  • Insider Insider
    @steven - combinatia intre tvr si dolce e de fapt prietesugul intre Cosmin Cernat si Vlad Enachescu. Al doilea e nasul copiilor primului, iar nevasta lui Enachescu, Daniela Hura (fiica unei foste contabile din TVR), e subordonata campioana la chiuluri a lui Cosmin. Se stie in TVR Sport asta. Cernat se comporta de parca departamentul Sport e mostenirea lui de la bunici, face ce vrea fara sa-l intrebe nimeni nimic. Aici e jale cu aceasta veste, pentru ca se puteau mulge bani frumosi pe manarii de chitante din asemenea deplasari. Prietenii campioni Longin si Motorga stiu de ce!
  • steven steven
    Este o problema atat timp cat eu platesc o taxa tv,iar tvr-ul nu face decat sa cedeze mai mult moca privatilor ceea ce a cumparat cu bani grei (vezi competitiile cedate pe nimic dolcesportului).
    Atata vreme cat platesc vreau sa si primesc.
  • vasile vasile
    Eu zic sa stam linistiti, ca noi nici nu ajungem pana acolo cu echipa nationala.
  • marius marius
    vezi ca ești într-o mare eroare, ei oricum iți iau banii, însă pentru niște emisiuni mai mult de kk, decât pentru competiții cu audienta mare(uita-te pe audientele ce se înregistrează în timpul acestor competiții și o sa ai o maaare surpriza)
  • reggae buoy reggae buoy
    Care e problema? Mondialele de fotbal se pot transmite si pe alte posturi TV, la fel ca Liga Campionilor, F1 si alte competitii. Mai putini bani luati din buzunarele oamenilor, frateeee!
  • goji goji
    TVR 2 este muuult peste tvr. Din pacate, acele cateva emisiuni bune sunt trase in jos de cele ff proaste.
  • om de media om de media
    Asa e! Se lupta cu greu la locul 8.
  • Tataee Tataee
    tvr are filme bune, emisiuni de cultura, transmisiuni sportive. dar na, daca n-are manele, nu te intereseaza.
  • REAlista REAlista
    Eu nu inteleg de ce mai exista TVR-ul. Nu mai difuzeaza nimic. Cred ca are audiente 0

Trimite un comentariu

sus