Skip to main content

Affichage Holding SA, acţionar unic al operaţiunilor din România

 

sursa foto DailyBusiness.roCompania elveţiană de outdoor Affichage Holding SA deţine, de la începutul acestui an, întreg pachetul de acţiuni al operaţiunilor din România după o tranzacţie încheiată cu acţionarul minoritar, Ventris, care avea, până acum, 30% .

Publicitate

În contextual acestei mutări, Rene Rosenberg, care a ocupat funcţia de Chief Operating Officer (COO) al companiei pe parcursul anului 2011, este acum noul Chief Executive Officer (CEO) al Affichage România. De aseamenea, Frank Mayr va fi noul Chief Technology Officer (CTO) al Affichage România.


Rene Rosenberg, noul CEO al Affichage România:

 „Mă voi dedica în totalitate îmbunătăţirii operaţiunilor locale ale Affichage Holding, în conformitate cu operaţiunile globale ale grupului. Activitatea Affichage România trebuie să fie coordonată într-un mod eficient, astfel încât operaţiunile locale să atinga un nivel superior de dezvoltare şi să se integreze pe deplin în familia grupului Affichage.” 

Affichage România are o cotă de piaţă de aproape 30% din piaţa de panotaj şi deţine peste 4.600 de spaţii de publicitate distribuite la nivel naţional în mai mult de 60 de oraşe.

Sursa foto: DailyBusiness.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pupi Pupi
    Petrisor, l-ai scris in viteza probabil si OOH-ul nu e core interest la tine. Poza este a unui panou de la News Outdoor ... Si poate era interesanta si o opinie de la Lucian Palaz. E un subiect cu mult miez ...

Trimite un comentariu

sus