Skip to main content

VIDEO. Porcul isteric de la Antrefrig s-a întors. Comentezi?!

 

Porcuşorul isteric de culoare turcoaz, cu poftă de pate de ficat Antrefrig, s-a întors la TV.

Publicitate

Nu este o reclamă nouă la cunoscutul pateu cu ambalaj turcoaz, ci spotul realizat la începutul anilor 2000, în care porcuşorul zbiară isteric “Comentezi?!” la o vânzătoare apatică ce-l întreabă dacă vrea pate „de o sută sau de două sute”.

Clipul a fost realizat de agenţia Young&Rubicam, care a fost închisă la începutul lui 2009, iar cei care au realizat campania abia dacă îşi mai amintesc ce a fost în capul lor la vremea respectivă. Mai mult, marca de pateu a fost preluată în septembrie 2007 de compania Hame.

Reclama Antrefrig, reluată pe TV după mai bine de 10 ani

[pgvideo youtube|wI9V9G6vjDk|2012/01/Reclama-Antrefrig-reluată-pe-TV-după-mai-bine-de-10-ani.jpg|Reclama Antrefrig, reluata pe TV dupa mai bine de 10 ani/]

Cum le-a venit ideea?

"Cred că era pateul acela care nu avea nicio noimă şi nici patronul fabricii nu ştia ce să facă. Ambalajul turcoaz a fost cel care ne-a inspirat", a declarat pentru Paginademedia.ro Dragoş Popescu, pe atunci Deputy Creative Director la Young&Rubicam. Pentru filmări au avut nevoie de nu mai puţin de 10 porcuşori pe care i-au vopsit în culoarea turcoaz.

Clipul publicitar a făcut furori, iar publicul s-a împărţit în două tabere, cei cărora le-a plăcut reclama şi cei cărora le-a displăcut, dar nu a lăsat pe nimeni indiferent.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Vaca Nicu Vaca
    De la Hame mi-a placut si ala cu papagalul. De fiecare data cind il vedeam, trageam concluzia ca pateul Hame e pentru papagali. Adica trebuie sa fi papagal sa pui botul la asa reclama.

    (Ciudat. Porcusorul Antrefrig nu-mi stirnea aceeasi reactie.)
  • Nicu Vaca Nicu Vaca
    Spotul a fost unul din favoritele mele, la vremea aia.
    Ce-i drept, nu maninc pateu. Dar clipul ma dixtra. Tare!
  • naivu naivu
    87 fix, sau cu virgula?
  • Adrian C. Adrian C.
    Spotul a fost interzis la vremea lui; din ce cauza?
  • fsgn d fsgn d
    rideti voi rideti, dar clipul ala difuzat in anul 2000 a dus la cresterea vinzarilor cu 87 la suta daca imi aduc bine aminte... antrefrig nu putea sa produca atat de mult pateu cit se cerea pe piata... a fost o reclama stupida, poate, dar si-a atins scopul cu brio. se faceau bancuri atunci pe seama porcului, iar replica: comentezi? era folosita in discutiile cotidiene.

    probabil nu erai in romania pe vremea ai, obae...

Trimite un comentariu

sus