Skip to main content

2 Februarie. Dan Capatos: "Sunt privit ca un distrugător de generaţii"

 

Realizatorul Dan Capatos spune că este acuzat de influenţă negativă asupra tinerilor din cauza emisiunii pe care o face la Antena 1 şi că este greşit asimilat cu profesorii, părinţii sau învăţătorii, scrie Adevărul.

Publicitate

Tabloidul va vinde întotdeauna, indiferent de formă, pentru că este în firea umană să fim interesaţi de bârfe, de lucruri pe care vedetele vor să le ţină ascunse", spune realizatorul. El recunoaşte că s-a inspirat din povestea Elodiei, montată de Dan Diaconescu, care făcea la OTV ratinguri imense cu costuri minime. „Noi am avut o misiune aparent sinucigaşă, să muşcăm din felia mare pe care o deţinea el noaptea", mai declară Capatos.

Realizatorul mai spune că s-a folosit de pseudovedete pentru că prindeau la public. “Le-am pus în braţe o notorietate, cu care dacă ar fi ştiut ce să facă, poate ar fi ajuns departe", crede realizatorul.


Capatos: „Sunt privit ca un distrugător de generaţii“

Jurnalistul Ion Cristoiu povesteşte într-un interviu pentru Evenimentul zilei că pentru el cercul mogulilor s-a înceiat. “Am lucrat cu toţi şi m-am certat cu toţi. Cred că nu o să mai am un mogul unde să mă întorc. Mihai Cârciog a fost cel mai discret dintre patronii de presă, pentru că noi îl îmbogăţeam. Eu îl cred şi pe mogul. Domnul Cârciog era îmbogăţit de noi. La ora actuală, mogulul nu obţine bani şi are şi el dreptul să spună ce vrea pentru că dă bani din buzunar”, e de părere Cristoiu.
Ion Cristoiu, despre moguli: "Am lucrat cu toţi şi m-am certat cu toţi. Cred că nu o să mai am un mogul unde să mă întorc"

Postul Acasă TV va sărbători, astăzi, 14 ani de la lansare, difuzând ediţii speciale ale emisiunilor Poveştiri adevărate şi Poveştiri de noapte, în care vor fi prezentate poveştile de iubire ale unor cupluri celebre, printre care Miron Cozma şi Marinela Niţu, scrie Mediafax. Printre programele speciale ale televiziunii se mai numără şi filmul Sleeping Beauty.
Televiziunea Acasă sărbătoreşte, joi, 14 ani de la lansare. Ce programe speciale vor fi difuzate

Bannerele, reclame integrate în textul paginii, formatele de tip pop-up sau conţinutul sponsorizat au fost tipurile de publicitate online care au generat cele mai mari încasări în prima jumătate a anului trecut, scrie DailyBusiness.ro.

Danone, Milka, Jacobs, Coca-Cola, Timişoreana, McDonald's, Carrefour, Nivea, Ariel, Orange, Nokia, Volkswagen, BCR şi Google sunt marcile care s-au poziţionat pe primul loc în categoriile de produse pe care le reprezintă, în ceea ce priveşte apropierea brandului de clienti, potrivit studiului Emotional Branding, realizat de 360 insights, anunţă DailyBusiness.ro.
Danone, McDonald's si Carrefour, printre mărcile cele mai apropiate de români

Sursa Foto: Adevărul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    @ Dexter->eu nu spun ca nu ai avea partial dreptate insa daca vrei show nocturn ia hai sa ne uitam ce se face in strainatate. Ok,poate e prea deplasat sa ne gandim acolo,atunci sa iti dau un exemplu autohton: ceea ce faceau Badea si Oreste pe vremuri,ALA era show nocturn! Mistocareli,mai invitai una,doua studente la drept sau aspirante la miss libertatea si gata,macar era haios fara sa te duca la dezgust,pe cand KAKATOS invita de cele mai multe ori TOAATE scursurile societati,de multe ori sa"lamureasca" scandalurile dintre ei. Ce o fi asa de interesant ca mara banica(mi-e si sila ca-i cunosc numele asteia)s-a mai certat cu vreun travestit?
    Depinde de gusturi pana la urma,si astea au involuat insa trebuie luat in considerare ca au involuat si pt ca le-a/ne-a fost servit rahat la tava atata amar de zile.
  • dexter dexter
    Tinerii din Romania ar trebui sa faca diferenta intre show si realitate. Mie imi place emisiunea lui Capatos, are exact toate ingredientele de care are nevoie un show nocturn. Cat despre Gadea, pot spune ca il apreciez pt profesionalismul de care da dovada.
  • Dragos Dragos
    Sunt atatea persoane publice in tara asta, dar se prefera incultura. Sunt convins ca se poate face rating si daca aduni ce e bun din showbiz, fara Tonciu, Pamela si alte distruse de genul asta. CNA-ul ar trebui sa aiba un cuvant greu de spus. Multi or sa ma ia cu intrebarea : Nu ai telecomanda? Pai daca ne luam dupa asa ceva, toate televiziunile vor veni cu astfel de formate si nu vom mai avea ce sa vedem. Educatia ar trebui sa se faca si putin fortat. Daca nu s-ar da voie sa se difuzeze astfel de programe, am avea si noi de castigat...am fi un popor mai educat, nu vom mai vedea pe strada atatea pitipoance si atatia cocalari care-si urmeaza modelele vazute la TV.
  • Alex.D Alex.D
    scuze...graba: ERATA * aia ca M.Ionescu FAC legea

    P.S: Petrisor baga un buton de edit pls.
  • Alex.D Alex.D
    N-o avea televiziunea rol educativ dar nici jegurile care le sunt turnate pe gat romanilor nu ar trebui sa apara la un post cu acoperire ca antena1.Sa nu se inteleaga ca sunt protevist sau ceva, nici jegurile altor televiziuni nu ar trebui sa apara asa de des(vezi marula - ala numai divertisment nu face, dar macar e jeg mai lite),alt exemplu canalul turcesc kakaolugiugiukkremali Kakal D, n-o sa inteleg NICIODATA cum la un post la care aia ca infectia de Madalin Ionescu(sau cum draq il cheama) face legea cu chiloti si manele secondat de CACAN TV, poate exista in acelasi timp si concursul de cultura generala "Vrei sa fi milionar?(de ce naiba nu a luat altcineva licenta pt concursul asta in loc de acesti chilotari turci habar nu am). Exemplele pot continua,aproape pentru fiecare canal generalist.
  • Alecu Alecu
    Dl Capotos face ce-i aduce rating. Optiunea domnului cum isi castiga painea. Pe bune..omu ia un salariu in acord cu rating-ul. Nu face share, nema bani. Daca romanii se uita la emisiune...asta e! Hranim niste oameni, pana la urma. Si daca suntem un pic corecti...care e diferenta dintre Capatos si Gadea? Niciunea. Dupa principiul ca el este nociv tinerilor...gadea e nociv unei natiuni. Depinde doar de cati neuroni ai in cap.

Trimite un comentariu

sus