Skip to main content

23 Februarie. Gâdea în direct, către preşedintele CNAS: "Eşti un nesimţit şi un dobitoc"

 

Realizatorul Mihea Gâdea l-a jignit în direct pe preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

Preşedintele CNAS a intervenit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei pentru a lămuri unele aspecte legate de retragerea din ţara noastră a companiei Mundifarma, principalul producător de morfină. „Firma va livra în continuare morfină luna aceasta şi luna viitoare. Din păcate, este singurul producător şi distribuitor de morfină şi a ajuns să ne şantajeze”, a declarat Duţă, care l-a acuzat pe Gâdea că ia apărarea firmelor de medicamente.

Moderatorul emisiunii şi-a ieşit din minţi şi l-a jignit în direct pe şeful CNAS. „Dacă spuneţi asta, sunteţi un nesimţit şi un dobitoc”, au fost cuvintele adresate lui Lucian Duţă.


DEZLĂNŢUIRE ÎN DIRECT. Pe cine a făcut Gâdea „nesimţit” şi „dobitoc”

Aproape 80% din tinerii români intră zilnic pe internet şi mai mult de jumătate dintre ei au branduri favorite de îngrijire personale, cărora le sunt fideli, rezultă din raportul de cercetare "Tânărul în România", care a vizat populaţia adolescentă de 14 - 21 ani din mediul urban, scrie Mediafax. Unul din patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani, participă în acţiuni de voluntariat organizate de ONG-uri sau de branduri. Din raportul de cercetare mai rezultă că opt la sută dintre tineri deţin o consolă de jocuri iar băieţii sunt mai predispuşi decât fetele să îşi cumpere telefone tip smartphone, cinci la sută dintre adolescenţi deţinând un iPhone."Cea mai iubită echipă locală de fotbal este Steaua Bucureşti, iar din străinătate, FC Barcelona", mai rezultă din raportul de cercetare.
STUDIU: 80 la sută dintre tinerii români intră zilnic pe internet

"Organizatorii" de concursuri false pe Facebook folosesc datele obţinute prin aceste mijloace la construirea unei baze de date, care va conţine informaţii personale despre participanţi, avertizează Cătălin Cosoi, chief security researcher la compania producătoare de programe antivirus Bitdefender.

În ultimele săptămani, brandurile Orange, Cosmote şi Vodafone au fost folosite pe Facebook într-un fals concurs, pentru o operaţiune de construire a unei baze de date.

"Dacă luăm în calcul cele 12.000 de persoane vizate pe pagina falsului concurs organizat de Orange şi adăugăm cei peste 2.200 de utilizatori care au dat 'Like' paginilor false de Cosmote şi Vodafone, probabil că vom ajunge în final la o bază de utilizatori de 15.000 de oameni", a estimat Cosoi.
Ai participat la concursuri false pe Facebook? Vezi la ce riscuri te-ai expus

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    daca esti jurnalist adevarat nu te comporti ca Gadea sau ca M Badea, sa jignesti, sa acuzi in stinga si in dreapta, de parca turnatorul Felix e cel mai drept si mai sfint dintre paminteni.
  • vasile vasile
    Acest Zmeu al televiziunilor de stiri a devenit atat de arogant incat am renuntat sa ma mai uit la emisiunea lui. Face un jurnalism de calitate indoielnica.
  • alex alex
    transcriptul dialogului dintre gadea si duta>

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/colaboratorii-lui-voiculescu-cu-nervii-la-pamant-seful-cnas-jignit-si-amenintat-in-direct-de-mihai-gadea-sunte-i-un-nesim-it-un-dobitoc-un-mitocan-22010.html
  • ADEL ADEL
    Bine i-a facut, la cat de obraznic a fost Duta, a scapat prea ieftin
  • genghinni genghinni
    Nu-mi place Gadea dar chelbosu de la CNAS in toate iesirile publice inspira o aroganta crasa,dublata de sentimentul ca inventase apa calda,mersu pe jos si coada la pruna.O zi buna!
  • Robert Robert
    Dati-va jos ochelarii de cal si incercati sa judecati la rece situatia, in cazul de fata Gadea avea dreptate,
    la o expresie echivalenta cu:
    "Frate, producatorul ala e fraier, i-am pus si eu o taxa ca eu sunt smecher, te deranjeaza taxa aia, tii cu el si nu cu mine?"
    orice om normal ar fi avut o replica asemanatoare cu cea a lui Gadea!
  • Soby Soby
    am vazut intamplator secventa si am ras cu lacrimi de crocodil
    ''Gadea catre Duță am sa va dau in judecata domnule Duță'' dupa un minut spune ''Si seful meu va va da in judecata domnule Duță'.
  • maranzano maranzano
    Preanefericitul Gadea nu s-a emotionat si-a pacatuit.Da macar sa faca ceva rating...circ ,mahala, penibil, isterie si muultaaa slugarnicie o reteta perfecta .
  • Horea Horea
    Drumul de la DIVINITATE spre SATANISM trece prin curtea lui Felix prin intermediul discipolilor sai!

Trimite un comentariu

sus