Skip to main content

29 feruarie: Găinuşă: Huidu "face butoanele" la Cronica cârcotaşilor

 

Serban Huidu - bogdan-dinca-1La patru luni de la accidentul în care a fost implicat, şi care a pus sub semnul întrebării viitorul Cronicuţei Şerban Huidu lucrează la emisiunea de divertisment de la Prima TV, potrivit unui interviu acordat de Mihai Găinuşă pentru EVZ.ro.

Publicitate

Găinuşă: "Şerban este în continuare la Cronică. Practic este producţia lui. Cronica cârcotaşilor îi aparţine, ca şi brandul. El e şi la radio dimineaţa, face butoanele la "Cronica cârcotaşilor". E ok. Reîncepem să facem materiale, stabileşte desfăşurătorul. E producţia lui, o facem."
Găinuşă: Huidu este, în continuare, şef la "Cronica cârcotaşilor"

Blogerii români au câştigat anul trecut circa 415.000 euro din această activitate, primii 20-25 de blogeri din ţară atrăgând însă 90% din aceste venituri, conform unui sondaj realizat de Refresh.ro, citat de Wall-Street.ro, la care au participat 500 de blogeri.

Suma de 415.000 euro este cu circa 30% mai mare decât valoarea din 2010. 32% dintre blogeri au câştigat din articole plătite, 23% din display, 17% din marketing afiliat şi 15% proiecte speciale.
Pe de altă parte, Cristi China-Barta, care deţine blogul Chinezu.eu susţine pentru Wall-Street.ro că anul trecut blogerii au câştigat mult mai mult, chiar şi dublu. „Este o părere personală. Blogerii au primit şi premii multe, chiar şi bunuri materiale care valorează şi ele ceva”.
CIFRE NOI: Câte sute de mii de euro fac blogerii români

IAB Europe extinde de anul acesta studiul Mediascope, referitor la consumul de media la nivel european, în 13 noi pieţe, inclusiv România, potrivit unuicomunicat IAB România, citat de HotNews.ro. Cercetarea Mediascope Europe urmăreşte să evidenţieze diferenţele şi asemănările între obiceiurile de consum media ale europenilor.
Pe lângă România, studiul va include, de anul acesta şi date referitoare la Ausitra, Bulgaria, Croaţia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Republica Cehă, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina.

Mediascope Europe identifică schimbările survenite în obiceiurile populaţiei de consum TV, online, radio, mobile, ziare şi reviste şi analizează obiceiurile de consum în mediul digital şi în ceea ce priveşte comerţul electronic. Studiul vizează inclusiv obiceiurile de utilizare a Internetului pe mobil, tablete sau prin console de jocuri, consumul video, utilizarea scoial media.
România este inclusă de anul acesta în studiul Mediascope Europe

BrandTailors, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţă locală de strategie şi design de brand, i-a numit pe Melania Moisi şi a lui Ovidiu Pop, foşti senior brand designers, la conducerea departamentului de creaţie ale companiei, scrie Wall-Street.ro.

În calitate de group creative directors, cei doi vor coordona şi consolida echipele din subordine, formate din câte patru designeri în parte, şi se vor implica în luarea deciziilor cu privire la dezvoltarea de soluţii de design de brand.
Astfel, Melania Moisi va conduce echipa de designeri specializată în crearea şi transformarea brandurilor de produs, în timp ce Ovidiu Pop va gestiona echipa de designeri de branduri de servicii, astfel încât BrandTailors să devină cel mai important jucător local pe această nişă
BrandTailors numeşte oameni noi la conducerea departamentului de creaţie

O petiţie în care eurodeputaţii sunt îndemnaţi să respecte libertatea Internetului şi să respingă ratificarea acordului multilateral ACTA a fost primită, marţi, la Parlamentul European, fiind semnată de 2,5 milioane de persoane din întreaga lume, informează un comunicat oficial, citat de Mediafax.
"Primirea unei petiţii semnate de peste două milioane de persoane ne conferă o mai mare responsabilitate", a declarat preşedintele Comisiei pentru Petiţii, Eminia Mazzoni.
Parlamentul European a iniţiat de curând dezbaterile pe tema ACTA. Documentul va fi analizat în mod minuţios, ţinând cont de toate preocupările.
ACTA în Parlamentul European: O petiţie împotriva Acordului, semnată de 2,5 milioane de oameni, a fost primită la PE

Europa FM organizează, în garajul subteran, spectacole pe care le transmite la radio. Din două-n două săptămâni, emisia radioului Europa FM se mută de la etajul al treilea al clădirii de pe strada Horia Măcelăriu în garajul subteran, unde formaţii precum Iris, Holograf, Vama sau Direcţia 5 susţin concerte cu public, scrie Adevărul.
Este 15 februarie şi aproximativ 250 de oameni se ridică pe vârfuri ca să-l vadă pe Ştefan Bănică. Are pe listă 11 cântece, pentru mai bine de o oră de emisie. Concertul este, din când în când, întrerupt de intervenţiile lui George Zafiu, gazda emisiunii şi director muzical al postului.
Cum ajunge la radio un concert din garaj

Yahoo ameninţă Facebook cu o dispută pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală asupra unor patente care acoperă reţele de socializare, publicitate online şi personalizare, elemente centrale afacerilor Facebook, scrie Mediafax.

Anunţul Yahoo vine cu câteva luni înaintea unei oferte publice iniţiale a Facebook, situaţie care ar oferi grupului american cu operaţiuni pe piaţa căutărilor online un atu în negocierile cu Facebook şi posibil chiar poziţia de a cere un pachet de acţiuni la reţeaua de socializare, potrivit Financial Times.
Yahoo acuză Facebook că îi încalcă patentele

Site-ul de video sharing YouTube vrea sa difuzeze continut original pentru atragerea utilizatorilor care prefera smartphone-urile in locul clasicelor televizoare.

Gigantul din online vrea sa difuzeze programe tv cu ajutorul companiilor din industria media. YouTube pune la bataie 100 de milioane de dolari pentru a atrage continut original, scrie Wall-Street.ro.
Obiectivul lor este de a orienta atentia publicului de la televiziunea traditionala catre mediile portabile precum telefoane mobile, tablete PC si calculatoare, in special segmentul de persoane intre 18 si 34 de ani aflat in vizorul advertise-erilor, potrivit Dallas News.
YouTube pune la bataie 100 de milioane dolari pentru continut TV

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luhyj luhyj
    aidane, daca huidu era un om corect, isi recunoastea vina si accepta pedeapsa si nimeni nu avea nimic cu el. numai ca el nu se considera vinovat, zice ca i-a derapat masina (4x4), desi neaga ca avea viteza, desi a intrat pe contrasens si vrea expertize peste expertize. de asta il scuipa toti si e condamnat de toata lumea. este daca vrei echivalentul lui adrian severin in materie de accident rutier: desi vina lui e vizibila de la o posta, el neaga evidenta...
  • aidan aidan
    huidu a primit lectii karmice de nu le poate duce!faptul ca atunci cand era sanatos si se bucura de succes isi permitea sa spuna ca nu are cum sa i se intample cava naspa ca-i bazat pe noroc nu inseamna decat ca era increzator.asta nu-i un defect,e o calitate, sa crezi ca ai inger pazitor si noroc.faptul ca poarta povara mortii a trei oameni este ingrozitor!trebuie sa fii anormal sa nu te puna la pamant, poate de asta si munceste, sa-i fie mai usor. la cat umor a produs de-a lungul anilor nu pot sa-l vad un criminal cu inima inghetata.il vad un tanar nesabuit,increzut poate, caruia norocul i-a tras clapa.a primit doua lectii de viata infioratoare!prima i-a pus viata in pericol a doua a luat viata a trei oameni transformandu-l intr-o clipa in criminal!. nu minimalizez crima,ea exista si are trei nume care sunt sub pamant. dar a fost un accident!doamne, cine isi doreste asa o nenorocire cu proprii copii in masina?de aia zic ca nu a fost ceva premeditat.daca aveti copii intelegeti.
  • aidan aidan
    cand provoci un accident rutier soldat cu morti nu te inchide nimeni imediat. cred ca nici pe vremea lui ceausescu.o sa se judece si vom vedea. la procentul de morti pe soselele noastre cred ca la cateva familii avem ori un mort ori un ucigas.stii tu ca cei ramasi in viata dupa accidente rutiere fara factori agravanti(droguri, alcool, intentie evidenta)sa fi facut puscarie inainte de pronuntarea sentintei? nu cunosc legislatia altor tari dar daca ar fi fost cum spui tu, am fi avut exemple.cred ca e la fel ca aici, mai putin interventia pilelor.suntem o tara cu cel mai mare numar de accidente rutiere soldate cu morti iarta-ma daca nu inteleg ura ta pentru huidu si o pun pe seama invidiei nascute in urma anilor de succes de care s-a bucurat. poti afla de la rutiera cati sunt in situatia lui huidu: cu miile,sunt toti liberi pana la sentinta.ei nu te umplu de ura? eu vad intregul dumneata te poticnesti intr-o scobitoare.huidu conduce de mult timp, nu a mai avut accidente, s-ar fi aflat si daca derapa! ca era persoana publica. nu o sa-i mai vezi fata niciodata dar el va face emisiuni si din puscarie!pentru ca poate!
  • mircea mircea
    Are dreptul sa munceasca dar nu mai are dreptul sa faca emisiuni de diverstisment sau sa vina la radio si tv sa faca morala altora.
    A ucis 3 oameni, din vina lui ! Nu cu intentia, dar din vina (culpa) lui.
  • manu manu
    Odioasa e doar prostia ta, aidane. Sigur, dupa legea romaneasca, huidu are dreptul de a munci. In alte tari, ar fi fost in puscarie, unde ii e locul.
    Nu e vorba de ura, e dispret fata de prototipul smecherasului cu jeep care sfidand legea sistematic ucide oameni nevinovati. Pricepi acum? Eu nu vreau sa-i vad fata, si nici sa aud de el, ma scarbeste.
  • irissa irissa
    iar incepeti usor sa il introduceti in discutie pe Huidu. E un proscris si eu ca si alti oameni obisnuiti care nu sfideaza legea astept sa se faca dreptate, sa se dea o sentinta. Nu doar sa pompeze rusinat bani in buzunarul victimelor. Mai are nevoie de terapie pana sa apara in publc: stilul lui (daca nu-l cunosti aidan) era "n-are cum sa mi se intample mie ceva naspa, sunt bazat si norocos". viata iti da lectii.
  • aidan aidan
    luhyl, nu exista nicio coloana, soseaua era aproape goala. s-au facut animatii, s-au dat pe toate posturile tv, nu exista coloana de masini!.a, ca imediat s-a speculat chestia cu coloana dar coloana nu a fost!.s-a speculat si ca primele lui cuvinte ar fi fost despre masina lui.oamenii sunt odiosi, adica lui huidu i se rupea de copiii lui si-si deplangea masina?si asta cui?unui necunoscut?cine poate crede o asa gugumanie? e cusuta cu ata alba!huidu are de platit pentru cei 3 morti, dar in egala masura are si dreptul de a munci.nu inteleg de ce vi se pare aiurea sa munceasca? nu apare in video, nu va lezeaza simtul civic, prin urmare nu vad de unde atata ura.
  • lex lex
    In momentul in care sfidezi SISTEMATIC legea si incalci in mod repetat regulile de circulatie ca un tembel, atunci te astepti sa faci victime. Nu e un 'accident' cum zici tu, e un act de terorism. Stii bine ca vor fi victime, doar ca nu stii cine si cate. Asa ca te rog lasa prelegerile.

    Daca era familia ta in masina lovita, nu cred ca erai la fel de plin de compasiune pentru 'sarmanul' Huidu. Si aici nu e vorba de 'momentul fatal' , da? E vorba de dispret fata de lege.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Mi-ar plăcea, sincer, în loc de butoane să "facă" cu aurolac gratiile de la celulă vreo 7 ani. Şi nu, nu mă ante-pronunţ, e doar wishful thinking.
  • mircea mircea
    Multi au spus ca Serban Huidu va reveni foarte repede la divertisment si va trece foarte usor peste uciderea celor 3 oameni.
    Se pare ca au avut dreptate si l-au "citit" foarte bine pe carcotas.
  • luhyj luhyj
    ba da, aidane, cind mergi cu peste o suta si depasesti coloana in zona cu linie continua e accident cu premeditare. cind esti asa zisa vedeta e si mai grav. si dac accidentul se soldeaza si cu 3 morti, eu zic ca se inscrie lejer la crima cu premeditare. dar pun pariu ca urangutranul o sa scape la fel ca toti gibonii cu bani.
  • Mihai Mihai
    La fiecare interviu este intrebat de acest aspect? Atunci poate sa renunte la emisiune si sa vorbeasca doar de acest subiect.

    Intrebarea mea a fost simpla, este decent?
    Daca omul a ales sa se retraga din viata publica, nu este decent ca finul sau sa nu-l pomeneasca in interviuri/ emisiuni?

    Misu, mi-ar placea sa nu cunosti tu cum merg procesele in Romania si noi toti sa nu avem ce comenta.

    Si tie o seara buna
  • misu misu
    A fost intrebat despre Huidu, a raspuns. Ce vrei? Sa te minta ca nu e acolo?
    Si, apropo, nu-mi aduc aminte sa fi inceput procesul, comentarii dupa sentinta, va rog. Mersi.
  • mihai mihai
    repet nu sunt eu sa judec dar exista circumstante agravante si mentionez doar doua in ele: stare medicala precara si multiple reguli de circulatie nerespectare (exista chiar o amenda luata chiar in zona accidentului).

    o zi buna!
  • aidan aidan
    sunt milioane de accidente rutiere soldate cu morti pe planeta pamant.daca supravietuitorul nu a fost drogat sau beat daca nu avea 300 pe ora, poate ca nu e normal sa-l dorim mort!am o cunostinta caruia acum 12 i-a murit nevasta intr-un accident de circulatie.sotul era la volan!si el e un ucigas dar lucrurile se masoara si se gandesc cand e vorba de un ACCIDENT!nu e crima cu premeditare, e un ACCIDENT!nici cunostinta mea nu a facut puscarie, era bucati in spital la inceput apoi trebuia sa creasaca cineva copilu de 5 ani!plus ca nici cel cu care se lovise nu era tocmai usa de biserica!lucrurile nu sunt doar albe sau doar negre!
    exista nuante!si de nu ar lucra huidu? poate lucra si din inchisoare daca il duce capul!parca va face rau la ficati ca este capabil sa scrie in continuare!ce-i cu voi?de cand un om care a suferit sau provocat un accident rutier mortal isi pierde dreptul de a MUNCI?una e sa-l invidiati si sa va bucurati de raul lui si alta sa cantariti faptele!cine, cu doi copii(ai lui!) in masina isi doreste un accident mortal!mai ganditi-va...huidu era un om de succes!succes bazat strict pe meritele lui.poate de asta atata intransigenta pentru situatia lui...

Trimite un comentariu

sus