Skip to main content

EXCLUSIV: Alexandru Sassu şi-a dat demisia de la Adevărul Holding

 

ACTUALIZARE. Demisia lui Alexandru Sassu punctează şi renunţareaproiectului de televiziune a Adevărul Holding. Producţiile video vor rămâne pe online, aşa cum era şi până acum.

Publicitate

Alexandru Sassu, şeful proiectului Adevărul TV, şi-a dat astăzi demisia de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Contactat de paginademedia.ro, Alexandru Sassu a confirmat demisia.

Care a fost motivul invocat în demisia de astăzi?

Alexandru Sassu, pentru Paginademedia.ro:

“Deosebirea fundamentală între politica editorială a princialelor cotidiene din holding, în special ziarul Adevărul şi punctele mele de vedere.”

Petrişor Obae: A contat faptul că proiectul TV a fost îngheţat?

Alexandru Sassu: “Este un motiv colateral, pentru că nu a fost un anunţ clar că se închide, doar că se suspendă”.

S-a invocat în cazul dvs un salariu de 15.000 de euro. E adevărat?

“Pot spune că nu e aşa.”

Ce faceţi în continuare?

“Nimic, deocamdată.”

Fost preşedinte al TVR, Alexandru Sassu a venit la Adevărul Holding pentru a conduce divizia TV, în vara lui 2010, după cum paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, în octombrie 2010, grupul lui Dinu Patriciu a obţinut şi o licenţă de televiziune, pentru postul Adevărul TV. La sfârşitul anului trecut, proiectul de televiziune, cu o echipă înjumătăţită, a fost suspendat, partea de televiziune rămânân numai pe online.

"În acest moment nu văd un proiect mai bun decât cel de aici", declara Alexandru Sassu, pentru paginademedia.ro, la sfârşitul anului trecut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tibanu Tibanu
    Da da. da. Subscriu si eu... dupa ce m-am inecat cu cafeaua de ras... Cristi - buncar Robocop esti foarte tare. Pana si eu, mai afon cu tehnologia si webul, am aflat ca oamenii au un fel de "watch dog" care are functia sa urmareasca comentariile unde apare numele lui X, sau firma Y , in speta ADH. Chiar daca sunt pe geanta, cu banii praf facuti de leaderi smecheri...gura lumii e importanta.
    Amin adevarul TV!
  • Ionut Ionut
    @Gicu

    Ai dreptate. Udrescu juca mereu table la Senzationi. Mos Enasel o fi el guru, dar initiativele lui erau o data la 5 luni. Nu se justifica leafa, crede-ma.

    @ Peter L. Imre

    Ma bucur ca ati avut decenta sa scapati de acesti incapabili: Sassu, Ionescu, Blaga. Cu banii economisiti de pe urma lor se pot salva inca 100 de palmasi, oameni muncitori si onesti, a caror viata depinde de cei 1.500 - 2.000 de lei luati, cu intarziere chiar, de la ADH. Acest Sassu si-a asigurat un trai imbelsugat pana in 2020, in timp ce saracii reporteri si DTP-isti mor de foame! Borcane, Marincea, nu va simtiti in plus?! Aveti demnitatea sa demisionati, sunteti penibili rau...
  • Gicu piticu' Gicu piticu'
    @X - Nea Horica Enasel castiga binisor, in jur de 120 de milioane pe luna. Pe langa ca e imbatranit in rele si ca freaca menta, acest dinozaur pitic se considera un soi de guru din spatele camerelor. Totusi, intre figurile triste de sefi din subordinea lui Sasha, este singurul care mai misca ceva, mai avea o initiativa, mai lua cu arcanul cate un sobor de sclavi sa-i "invete televiziune" prin salile de sedinte. In timpul asta, Udrescu si-a schimbat Jaguarul si se odihnea non-stop pe la Sensazione dezbracand din priviri femeile, iar Mura si Mioara au devenit latifundiare (adica li s-au marit fundurile) stand pe scaune.
  • X X
    Vor pleca si toti ceilalti asa-zisi angajati ai Div. TV, in frunte cu senilul de Horia Enasel, de care vad ca nimeni nu se ia pe aici, desi are si mosul un salariu indecent
  • mama lui Sassu mama lui Sassu
    Ce aveti, dragii mei, cu fiu-meu? A deranjat pe cineva? Ca pe la serviciu nu prea trecea, era mereu "la negocieri cu furnizorii" prin restaurante de fite. Se straduia pentru voi, bai, sa va fie voua bine si sa-i fie lui burta plina! E drept, mai trecea si pe la sala in timpul programului, ca s-o impresioneze pe Iulia. Dar, recunoasteti, Sasha al meu e un tip galant, fin, fara palme batatorite de munca. Chiar si soferul lui, chelul ala care citea mereu ziare tolanit pe canapele, mai venea la costum. Nici cand ajungea la birou Sasha nu era la vedere, se pierdea in fumul de trabuc alaturi de Mura, Mioara, Cezarica etc. Habar nu aveti voi, dar asa "se face" azi televiziune!
  • Insider Insider
    Pana nu pleaca Imre Adevarul nu se vindeca in veci. Adevarul e un ziar mic acum cu 10 redactori sefi adjuncti, asa ceva mai rar. Redactori sefi la nivel profesional de redactori.
  • Ciudat Ciudat
    Despre ce tot vorbesti acolo bai cristi buncar? Eu unde eram de nu am vazut spectacolul acesta cu Sasu la Timisoara? Si nu ca vreau sa-i iau apararea lui nea sasu, dar el nu e singurul adept al lui "robocop". Sunt si altii care te vedeau cum "livrezi continut" pentru cea mai mare fabrica de profil din Romania: Fabrica de Continut Adevarul Holding. Halal fabrica in care oamenii muncii de la liniile de productie nu sunt platiti. Mi-e mai bine unde sunt acum, la Fabrica de Pitici Saftica.....chiar daca e falimentara, lucrez din pasiune :))........haidipa
  • adevarultv adevarultv
    sasha a fost una dintre sursele de cancer din acest trust. auzi la comunistu' asta, nu era de-acord cu politica ziarului adevarul. da cui ii pasa ce crede nesimtitu' asta ordinar?!!! cat jeg se asunde sub barba aia... vorbeste unu mai sus de isaila sau halpert... bai baiatule, astia erau zei pe langa sasu, udrescu sau mura franculescu, care nu facea decat sa ii amestece mierea in cafeaua lui sasu, asa incepea ea fiecare dimineata. iar udrescu ala... domnisoara iulia, sa stii ca dl udrescu nu are nimic in pantaloni in afara, probabil, de o prostata umflata. nesimtitilor astora le doresc tot raul din lume pentru ca il merita cu prisosinta.
  • neli neli
    ca tot se intreba cineva, cand a demisionat Ionescu, cine urmeaza. nu fu cartianu, fu sassu. who's next? eu zic ca-i amuraritei... sau liliana munteanu?

    @sclav pe plantatia lui stancu: imre ar fi simpatic poate cu niste catuse. unele roz, pufoase, asortabile cu tricourile :D doar asa! decat.
  • observator observator
    Ce facut Alexandru Sassu in cadrul holdingului Adevarul? :-P Corect este…….. “Alexandru Sassu nu mai primeste bani moca de la Adevarul Holding”! Nu ca ar fi singurul, dar asa poate incep oamenii care sunt indreptatiti sa primeasca cate ceva din salariul restant!
  • michilu michilu
    Ma stric de ras , nu mai pot :))))
  • luhyj luhyj
    eu nu prea stiu sefimea de la adevarul, dar din ce scriu pe aici angajatii, se pare ca situatia nu difera prea mult de toate redactiile din toata presa romaneasca... asa era si la realitatea pe vremuri cu prostalaul de toader care venea lunar cu alte organigrame, cu tembela de lembrau care mereu gasea un breiching niuz cu un fulger intrat prin curul unei tipe si iesit prin zda, cu cretinul de kelemen, care si ala inventa breiching niuzuri cu serpi morti... ce trista e presa din romania...
  • Sclav pe plantatia lui Stancu Sclav pe plantatia lui Stancu
    Eu as gandi foarte pozitiv aceste demisii. Ganditi-va ca au plecat trei domni - Blaga, Ionescu si Sassu - care nu faceau nimic dar care, lucru extrem de important, castigau cam 40.000 euroi/luna. Basca limuzine (Sassu avea si sofer, ba o tinea si pe Iulia pe langa el) si cate o tona de combustibil la gramada. La asa cheltuieli, nu-i de mirare ca trustul s-a dus in cap. Plecand astia se salveaza de la concediere vreo 50 de sclavi - aproape cat o redactie de ziar sau toate revistele la un loc. Ar mai si fi alte exemple de facatori de nimic, gen Cristi Stancu, Sabin Orcan (asta a ajuns propriul lui sef!), Raluca Badea, directorasii aia de la Philip Morris, Liliana Munteanu - Baba Cloanta etc. Adrian Vasile macar joaca tenis pe net, iar Andrei Stefan se straduieste s-o mentina pe linia de plutire pe blonda Diana, de la reviste, sa-i traiasca! Nu-i asa ca fara astia chiar si Imre ar fi mai simpatic?
  • Mihai Mihai
    Multi dintre cei ramasi nu au incotro, au clauze de fidelitate, platesc bani grei daca pleaca inainte de a le expira acele clauze. Pe cand un articol pe tema asta?
  • kaa kaa
    aferim, bre, tot mai multi credem la fel...

Trimite un comentariu

sus