Skip to main content

Dan Diaconescu reia ofensiva împotriva membrilor CNA după amenda de două miliarde

 

Postul OTV a reînceput ofensiva împotriva CNA după ce televiziunea lui Diaconescu a fost amendat, săptămâna trecută, cu 200.000 de lei (50.000 de euro) pentru difuzarea imaginilor nud cu Emil Boc.

Publicitate

Diaconescu şi invitaţii săi au declanşat tirul: "Se spune că Pro TV îi ajută în viaţă pe membri, pe rudele lor. Din acest motiv, Pro TV ul n-a putut fi amendat niciodată".

Despre poza lui Ioan Onisei: "unii spun că ar fi cineva dat în urmărire generală".

Are şi o variantă a cazului caltaboşul, pentru membrii CNA: şpaga cu miei.

După amenda luată, Dan Diaconescu şi invitaţii săi au făcut, săptămâna trecută. tot felul de afirmaţii şi chiar au ajuns să-şi închipuie dialoguri halucinante între membri CNA care vor decăderea lui Diaconescu pentru că “că nenorocitu urcă mult în sondaje, că o să-i iubească poporul că-i scoate din zăpezi”.

Este cea mai mare amendă dată în istorie unui post de televiziune. Fapta gravă de care ei vorbesc este preluarea unei ştiri de la o altă televiziune, o ştire despre care nici nu vreau să vorbesc. Nici acea televiziune de la care am preluat acea ştire nu a fost deloc amendată cu bani. N-a fost aproape deloc sancţionată fiindcă o întrerupere de emisie e o sancţiune mai blână decât aceea precuniară”, şi-a început Dan Diaconescu emisiunea, alături de invitaţii săi, printre care Sorin Ovidiu Bălan şi Florin Condurăţeanu.

În timpul emisiunii Diaconescu numeşte CNA o instituţie “slugarnică”, o instituţie ce trebuie “desfiinţată”.

O să vedeţi o listă cu 11 persoane. Mai nou sunt doar 10, că unul a demisionat deja, nu ştiu ce se întâmplă, le e frică să nu câştigăm cumva alegerile. Aceste 11 persoane care nu au absolut nicio legătură cu televiziunea”, a mai spus Diaconescu.

Ce afirmaţii a mai făcut Diaconescu la adresa membrilor CNA

  • CNA ar trebui să dispară şi în locul lor să apară alte instiuţii. Această poliţie a televiziunilor trebuie să fie o poliţie demnă, o poliţie civilă, formată din oameni din profesia asta.
  • O să vedeţi o listă cu 11 persoane. Mai nou sunt doar 10, că unul a demisionat deja, nu ştiu ce se întâmplă, le e frică să nu câştigăm cumva alegerile. Aceste 11 persoane nu au absolut nicio legătură cu televiziunea.
  • Acest consiliu trebuia să aibă şi un preşedinte. Preşedintele e mai membru decât ceilalţi membri fiindcă el are un birou mai mare, secretare mai multe, venituri mai multe
  • Oamenii ăştia, după ce că iau o groază de bani de la dumneavoastră de la stat, ei mai iau şi de la privaţi. Mai cu şpaga, mai cu şperţul, mai cu una, mai cu alta.
  • Mi-a povestit un membru CNA, care acum nu mai este în consiliu, îmi povestea cum de Paşti a ieşit şi el de acasă dimineaţa. Când se întoarce acasă, se pomeneşte cu curtea plină de miei. Era de trei luni în CNA şi nu i-a venit să creadă. Şi-a întrebat soţia ce-i cu mieii. Doamna a zis că un miel era de la o firmă de la cablu, alt miel de la altă firmă de cablu.
  • Un alt membru de bază al CNA este domnul Ioan Onisei. (...) Nu e nicio greşeală, a vicepreşedintelui CNA este fotografia de pe ecran. Că-mi scriu unii telespectatori că ar fi vorba de cineva dat în urmărire generală. Este domnul Ioan Onisei.
  • Se spune că Pro TV îi ajută în viaţă pe membri, pe rudele lor. Din acest motiv, Pro TV ul n-a putut fi amendat niciodată.
  • Domnul Răsvan Popescu e într-un conflict teribil de interese pentru că el este profesor la universitatea Pro, universitatea Pro TV ului. Multe televiziuni şi-au făcut asemenea şcoli ca să angajeze membrii CNA.
  • Trebuie să ştiţi că multe televiziuni construiesc cu sârg diverse vile pe la munte pe la mare. Ce credeţi că fac cu ele? Le mai dau cadou pe la unii, pe la alţii ca să trăiască.
  • Există o regulă în România care spune că publicitatea nu trebuie să depăşească într-o oră 12 minute. Dacă număraţi cu ceasul în mână publicitatea la Pro TV, o să vedeţi că în unele zile ea ajunge la 38 de minute într-o oră.

Când s-a ajuns la capitolul Narcisa Iorga, Florin Condurăţeanu povesteşte cum fost jurnalistă a fost angajată de Diaconescu la Jurnalul Naţional în anii '90. În replică, Dan Diaconescu a ţinut să precizeze că "ea mai are nişte lucuri interesante în CV-ul său, legate de rochia sa de nuntă". Despre ce este vorba? Condurăţeanu face lumină: "Într-atât de mult suflet a pus Dan în subiectul narcisa Iorga, încât Dan D m-a rugat pe mine să-i înlesnesc Narcisei Iorga cumpărarea hainelor de mire pentru soţul ei la nuntă. Şi eu am înlesnit, la un magazine pe Lipscani."

Dan Diaconescu a ajuns inclusiv să-şi închipuie dialoguri între membrii CNA în momentul în care a fost decisă sancţiunea de 200.000 de lei:

"Cineva a propus amenda de 50.000 de euro. De ce, a întrebat Dan Grigore?
Unu din sală a zis, nu aţi văzut nenorocitul ce face cu sinistraţii, tot cară alimente. Le dă la ăia bani, le dă lemne de foc.
Lasă domne să le dea, a zis altcineva din sală.
Nu, nu nu, că nenorocitu urcă mult în sondaje că o să-i iubească poporul că-i scoate din zăpezi.

Sursa Foto: Mediafax

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DOX DOX
    dar ce fac lingaii de la celelate televiziuni se numeste jurnalism stima domn sau spalare de creier a prostimi ia raspundemi dumneata
  • euss euss
    chestia cu publicitatea e cam reala.se depaseste cu mult cele 12 min. :)
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Am să aprind o lumânare pentru vii întru prosperitatea pârnăii care-l va găzdui pe triplul D.
  • Max Max
    CNA-ul este depasit de ceea ce se intampla la televizor in acest moment. OTV, Kanal D, Antenele, etc. se intrec in pornaieli, combinatii politice, interese bagate pe sticla. Nu statiile fac regulile ci legiuitorul, iar in cazul nostru el nu exista. Ce a rezolvat ca a dat cateva amenzi?
    De ex (n-am nimiccu statia) Kanal D a incasat cea mai mare amenda, inca rad. Pentru cei nefamiliarizati traduc eu: publicitatea din 3-4 ore de program in Prime Time, in regim de sold out. Restul e tacere...
  • Max Max
    Te referi la ziaristii inteligenti care fac tzucahare pentru cate o miutza de coco in plus? Come on!:))))
    E foame mare in presa, mereu a fost. Iar in politica ce sa zic? "Prosperitate" :)
  • bahmuteanca bahmuteanca
    astia de la oTV s-au suparat ptr amenda primita(oare le-o fi platit pe celelalte?) ei nu au inteles ca deja le fusese oprita emisia ptr alte "pacate"; acum le-au dat amenda iar, daca tot mai continua cu "propaganda", pot ramine fara licenta.
  • VLAD VLAD
    Cred ca OTV nu ar trebui sa existe. Este in afara legii. CNA-ul asta sa ia masuri mai dure cu cei care incalca in mod repetat legea.
  • DANA MAGURELE DANA MAGURELE
    Cel mai bine ar fi ca CNA sa ia licenta OTV. La cate abateri grave au avut, ei se califica la asa ceva.
  • Costin Costin
    Pe asta nu-l mai opreste nimeni, e clar. Face ce vrea, zice ce vrea.
  • ileana ileana
    Astept cu nerabdare ziaristi inteligenti si oameni politici sa-l puna dracului odata la punct pe jenantul si istericulDD. OTV ! E incredibil ce se intampla acolo cu ajutorul ,, Magarului ,, de SO Balan , ,,Bezmeticul de Condurateanu etc.Iti vine sa versi !
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ce face numitul DD si adjunctii sai din PP DD, Conduratean, Alupei si SO Balan, nu se mai numeste jurnalism, de multa vreme. in urma cu ani buni aduceau tot felul de indivizi dubiosi in direct, puneau la cale scenarii peste scenarii, v-ar placea sa avem un presedinte din tomberon!?, acum ataca zilnic PD-Lul, USLul, pe Basescu, pe Ponta, pe Crin, pe "ciocoiul"de OPrescu, fac multe-multe afirmatii fara acoperire, jignesc, dar pina cind, oameni buni...apropo, de cind a inceput propaganda, se constata o scadere a audientei. Sa zici “ea mai are niște lucuri interesante în CV-ul său, legate de rochia sa de nuntă“ si sa mai si vrei sa fii numarul unu in stat, mi se pare o mare prostie...
  • luhyj luhyj
    imi pare rau ca am pierdut 2 minute din viata sa citesc ceva legat de dan diaconescu...

Trimite un comentariu

sus