Skip to main content

EXCLUSIV. Sanda Nicola pleacă la Digi 24

 

ACTUALIZARE. Sanda Nicola urmează să prezinte la Digi 24 începând de sâmbătă jurnalele de seară, între 18.00 şi 24.00.

Sanda Nicola, prezentatoarea ştirilor de la B1 TV, urmează să plece la postul Digi24.

Plecarea jurnalistei este sigură, despărţirea urmând să mai îndeplinească câteva formalităţi. Mutarea urmează să fie făcută în perioada imediat următoare.

Contactată de paginademedia.ro, Sanda Nicola a confirmat plecarea de la B1 TV la Digi 24.

Sanda Nicola, pentru paginademedia.ro:

"Voi putea da mai multe detalii în omentul în care toate lucrurile vor fi perfectate, atât cu B1, cât şi cu Digi 24."

La B1 TV, Sanda Nicola a prezentat principalul jurnal de ştiri de la B1 TV difuzat la ora 18.00. O perioadă (aproximativ două luni), jurnalista a prezentat jurnalul împreună cu Vlad Petreanu. Sanda Nicola a venit la B1 TV în martie 2011.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • EVELYNE EVELYNE
    vRAJITOAREA MARIANA ALINA NEAGU CEA DISTRUSA ....LASA-NE, zau ne plictisesti cu schizofrenia ta ! Ai mai dat 200 de mailuri pe site-ul meu si cand am comentat nunta printului Albert de Monaco si ai stat pe net o noapte sa si recunosti asta , acum recent...sub numele Alice_bvr ! Stim toti ca esti ne....bagata in seama de televiziuni , asa ca disperarea ta e explicabila ! Dar aici era vb despre altceva ...si ma amuza ca subiectul e Sanda Nicola si voi spumegati despre Evelyne !!!:))) NU CREDETI CA IMI DATI MARI SATISFACTII CA VA OBSEDEZ IN HALUL ASTA ???:))
  • EVELYNE EVELYNE
    apreciez si ma unge pe suflet ca postarea mea despre Sanda Nicola, o postare obiectiva si ASUMATA, a starnit atata turbare !!! Din pacate pt voi, asta cu santajul ar trebui sa stiti ca e pt zona unuia dat afara din otv ....:)) si ar mai trebui sa stiti si ca SORIN OANCEA NU E OMUL CARE CEDEAZA IN FATA SANTAJULUI NIMANUI . DAR E BINE CA VA DATI DE GOL CATA FRUSTRARE ACUMULATI IN VOI SI CA ATI FACUT SPUME ! ...SI E BINE CA VEDETI CUM ARATA CURAJUL ....nu ca voi care dati comentarii anonime :))))))
  • Alex.D Alex.D
    mihai mihai mihai si tu esti atat de roman ca nu te pricepi nici sa asterni niste cuvinte intr-un comentariu.
    Jos, nota 4!
  • Alex.D Alex.D
    Ce ai luat frate?ca vreau si eu.
  • Mihai Stan Mihai Stan
    Ma indigneaz uni din cei care fac comentari la adresa antenei 3,dupa mine este un post de televiziune anti rominesc,o dovedeste prin invitati sai,ipocriti si fara rusine de romini.Imi pare rau ca o spun dr din cei ce comenteaza despre Basescu nu vin cu propuneri clare pentru noi toti.La ora asta cine il poate inlocui,dar ca un drept Romin nu ca Antonescu.
  • nulitatea evelyne nulitatea evelyne
    bai, nu stiu daca mai lucreaza la B1 dar uite ce conversatii are pe una din paginile ei de facebook (evelyne inutza) despre unul din actionarii B1:

    Alex Marin: fa tu nu vezi ca ai halucinatiii.....si adevarat sa fie ce ai zis de aia cu cazinouri......nu iti dai seama ca aia te ascund ca pe elodia?....tu nu ai instinct de conservare????

    Evelyne Inutza HAI, INCEARCA :)))) ELODIA A FURAT CU VOI, LEPRELE CA GEORGE CONSTANTIN PAUNESCU, LUCIAN BOGHIU, PLUS RESTUL DE GUNOAIE

    Evelyne Inutza PE SACONTALA JEKOV A DAT-O AFARA DE LA BCR PT CA FURA PT FAMILIA PAUNESCU .....E CEA CARE TINEA CONTURILE MEDICULUI MARINESCU DE LA GIULESTI ..............AL CAROR BOBBY A FOST DIRECTOR LA B1 TV ...DECI FURA CU ACELASI GEORGE CTIN PAUNESCU :)))))

    deci, eu zic ca daca mai e in B1, ori i-a santajat, ori le-a vandut vreo facatura
  • la balaceanca la balaceanca
    evelyne-rudotel, du-te la spital si ramai acolo. si las-o pe sanda in pace ca n-are nevoie de tine si delirul tau. m-am oripilat dupa ce am vazut povestea simonei patruleasa. mai bolnava fiinta ca tine care traieste din santaj si mizerii nu cred ca exista in univers. pe cine ai mintit si cu ce, ca sa faci emisiune la b1? nu te leaga nimeni o data?
  • martin martin
    sa ne intelegem: echidistanta in presa nu exista in romania !!! modul in care antena 3 are non-stop tunurile puse pe base si tagma sa e discutabil dar macar indeplineste unul din rolurile presei acela de a critica puterea. are gadea si alte interese in afara de cele profesionale cand il face praf pe duta? cu siguranta, da! dar, cel putin vorbeste si in numele amaratului care sta la ghiseu sa-si plateasca taxele. cand trubadurul-agatatorul-de-aplaudace-turcescu il cheama pe tupeistul care se crede la casa de asigurari ca la ma-sa, si-i spala imaginea, ce scuza are b1 plin de gusati si balbaiti????
  • Labelisc Labelisc
    Obsesia asta o aveau si cei care conduc acum B1 si zic ca A3 e nasoala dupa ce si-au facut plinul. Tot ei furau la greu de la Realitatea atunci cand erau la concurenta si au inceput B1 tot cu o furaciune inspirandu-se de la sigla Rai Uno. Creativitate zero la toate capitolele si propaganda stalinista despre capra vecinului la care au supt mult si bine. Cum poti sa spui ca e cel mai echidistant sau mai echidistant decat x,y sau z. Ori e, ori nu e. Nu exista grade de comparatie pentru asta. Nu poti sa-l faci pe un hot, cinstit, doar pentru ca a furat mai putin. Punct. Poti sa spui la misto ca e echidistant pe alocuri, adica, uneori e si cu stanga si cu dreapta ca sa pice la mijloc ca nu se stie daca la toamna o sa fie cald sau nu, fiindca nici toamna nu-i ca iarna.
  • sorina sorina
    gata, i-ati gasit si ei ceva...ca nu se putea...tipic pentru B1. sunteti timorati si redusi la tacere (stiti voi prea bine motivele) dar ati conservat si inmultit rautatea aia mai naprasnica decat cancerul. cum putea sa reziste un om cu bun simt ca sanda nicola printre niste animale va intreb?!
  • nae nae
    o sa se care si de la digi, doar ca sa-si puna si aceasta colaborare pe post de decoratie la CV-ul personal, pt ca e incapabila sa fie fidela unui post sau sa se ataseze de vreun proiect media. Iar apoi o sa ne povesteasca intr-un inteviu, intre doua fraze despre cat de bine i-a fost ei ca a avut cancer, ca nu poate sa faca televiziune in romania.
  • eu eu
    ce sa-ti spun, parca la A3 nu exista o singura obsesie: Basescu.Nu pot sa-mi dau seama cum jegojenia A3 e in topul audientei, cine s-o uita la asemenea porcarie! Eu am Digi si o sa vad Digi24 si ma bucur ca o sa vad prezentatoare de stiri precum Liana Alexandru, Sanda Nicola sau Adriana Muraru.
  • EVELYNE EVELYNE
    am uitat sa precizez ca adooooooor frustratii ""curajosi"" ca udi asta .....ciocanitoarea desigur, un frustrat care, ca si restul crizatilor, isi exprima parerile isterice in anonimat ! Bravo...continua, fara cei ca tine, viata "e pustiu" :))
  • Labelisc Labelisc
    ...zise postacul B1 de mai sus! E ca si cand iei patru hoti si zici ca unul dintre ei a furat mai putin, deci, e cel mai putin hot. Cat despre audiente, B1 are toate sansele sa bata A3 pana la alegeri... doar din gura lu' bal-bal-bal Badin, macho-macho-macho Turcescu si sss-sss-sss Cristoiu nemaivorbind de toate promo-urile lor de neam prost in care singura obsesie e A3. O sa ramana fara scuipat si tot n-o sa le iasa in veci! Amin! Am zis!
  • mad79 mad79
    au sarit postacii a3 in sus!Da domnilor,b1,e mult mai echidistant,decat a3,realitatea,rtv!

Trimite un comentariu

sus