Skip to main content

Fondatorul Leo Burnett investește în Două parale

 

Omul de afaceri Daniel Enache a cedat integral pachetul de 20% din acțiunile deținute în rețeaua de marketing afiliat 2Parale, în timp ce Dorin Boerescu și Radu Spineanu (prin firma care a operat business-ul inițial – 2 Parale Online SRL) și-au diminuat participațiile.

Publicitate

Ștefan Iordache, fondatorul Leo Burnett Group, a intrat în acționariatul Două parale.

Astfel, Boerescu deține după tranzacție 44% din proiect, 2 Parale Online 16% și nou-intratul Stefan Iordache, care este la Leo Burnett din 1994, detine 40%.

„Tranzacția ne asigură resurse financiare suplimentare precum și aportul strategic al lui Ștefan, a cărui experiență ne va ajuta să ducem business-ul la nivelul următor”, consideră Boerescu.

Negocierile s-au purtat repede – în câteva luni de la abordarea subiectului pentru prima oara agreasera deja toate condițiile și planul ulterior.

Banii primiți vor fi folosiți pentru dezvoltarea în continuare a 2Parale, în primul rând la nivel de platforma și aplicații dar și din punct de vedere al echipei.

„Pentru 2012 ne-am propus sa ne consolidam pozitia in Romania si Bulgaria, iar din 2013 este posibil sa ne extindem si pe alte piete”.

Noul acționar Ștefan Iordache declară ca ”parteneriatul cu 2Parale reflectă orientarea spre digital pe care am setat-o încă de acum 2 ani ca direcție strategică pentru Leo Burnett Group. Ne întregim astfel spectrul competențelor cu o platformă care va duce clienții ce investesc deja în promovarea brandurilor lor la nivelul următor – marketing cu rezultate direct masurabile în vânzări”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu