Skip to main content

Stelian Tănase, grevă de emisie pentru neplată: "am decis să-mi iau o vacanţă"

 

Stelian Tănase, coprezentator al emisiunii Tănase şi Dinescu, a refuzat să mai prezinte emisiunea din data de 3 februarie în semn de protest pentru că reprezentanţii Realitatea Media nu i-au plătit banii pe care îi datorează.

Publicitate

Mai precis, 32 de episoade din serialul Bucureşti, Strict secret pe care le-a realizat pentru postul de ştiri, a declarat Stelian Tănase într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro.

Ce spune Stelian Tănase, în continuare:

Din acest motiv, Stelian Tănase a decis să-şi ia un concediu pe perioada indefinită sau, mai precis, până când aceste probleme vor fi rezolvate. "Am plecat în vacanţă şi când o să fie nevoie de mine cu siguranţă o să mă mai invite", a declarat Stelian Tănase pentru Paginademedia.ro.

Interviul integral, în continuare:

Iulia Bunea: Este adevărat că nu v-aţi primit banii de la Realitatea?

Stelian Tănase: Da, e adevărat. De exemplu, tot serialul Bucureşti Strict secret este neplătit. Ultimele 32 de episoade.

Aţi încercat să discutaţi cu ei?

Da, de sute de ori.

Şi ce răspuns v-au dat?

Mă amână, mă plimbă, că mai vedem. Şi atunci am decis să-mi iau o vacanţă. Era şi normal pentru că nu am mai avut vacanţă de ceva vreme. Situaţia este grea pentru toată lumea în presă şi pot să înţeleg asta, nu trăiesc pe altă planetă, dar le dau timp să mai reflecteze. Vacanţa mea nu are un termen stabilit. Am plecat în vacanţă şi când o să fie nevoie de mine cu siguranţă o să mă mai invite.

Mai există şi alte probleme cu alţi realizatori?

Nu ştiu, eu nu am nicio legătură. Eu mă duc cu cinci minute înainte să înceapă emisiunea Tănase şi Dinescu sau cu trei ore înainte când mă duc la 3X3. Nu am o problemă cu administrarea postului. Nu mă întreabă nimeni nimic ce părere am. Dar nici nu vreau să mă întrebe pentru că asta ar însemna să-mi omoare timpul. Eu trebuie să mă concentrez pe emisiunea mea, pe audienţele mele.

Domnul Dinescu îşi primeşte banii?

Nu am purtat niciodată o discuţie pe tema asta. S-a mai întâmplat când a fost nemulţumit să-mi spună că nu şi-a luat banii. Fiecare e cu contractul lui.

Nu sunt supărat pe Realitatea în sensul acesta. Dar prefer să stau acasă, e vreme proastă, tocmai termin un roman care iese în două luni pe piaţă. Dar oricum, i-am spus lui Enache că forma birocratică legală este că sunt în vacanţă.
Mingea este la ei în teren. Eu am plecat în vacanţă şi sper ca în timpul acesta problema să se rezolve.

Despre acest subiect a scris iniţial Jurnalul Naţional.

Citeşte şi:

Sursa foto: Adevărul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Domnule Tanase, sper sa va primiti sumele restante...prin batista!!! Cine e Grivei acum?
  • Foarte bine nea Tanase!
    Nu mai veniti la aceasta emisiune cu Dinescu. Erati oricum FOARTE enervant. Intrati mereu si intrerupeati, fara rost, ceea ce voia sa spuna Dinescu.

Trimite un comentariu

sus