Skip to main content

Stelian Tănase, grevă de emisie pentru neplată: "am decis să-mi iau o vacanță"

 

Stelian Tănase, coprezentator al emisiunii Tănase și Dinescu, a refuzat să mai prezinte emisiunea din data de 3 februarie în semn de protest pentru că reprezentanții Realitatea Media nu i-au plătit banii pe care îi datorează.

Publicitate

Mai precis, 32 de episoade din serialul București, Strict secret pe care le-a realizat pentru postul de știri, a declarat Stelian Tănase într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro.

Ce spune Stelian Tănase, în continuare:

Din acest motiv, Stelian Tănase a decis să-și ia un concediu pe perioada indefinită sau, mai precis, până când aceste probleme vor fi rezolvate. "Am plecat în vacanță și când o să fie nevoie de mine cu siguranță o să mă mai invite", a declarat Stelian Tănase pentru Paginademedia.ro.

Interviul integral, în continuare:

Iulia Bunea: Este adevărat că nu v-ați primit banii de la Realitatea?

Stelian Tănase: Da, e adevărat. De exemplu, tot serialul București Strict secret este neplătit. Ultimele 32 de episoade.

Ați încercat să discutați cu ei?

Da, de sute de ori.

Și ce răspuns v-au dat?

Mă amână, mă plimbă, că mai vedem. Și atunci am decis să-mi iau o vacanță. Era și normal pentru că nu am mai avut vacanță de ceva vreme. Situația este grea pentru toată lumea în presă și pot să înțeleg asta, nu trăiesc pe altă planetă, dar le dau timp să mai reflecteze. Vacanța mea nu are un termen stabilit. Am plecat în vacanță și când o să fie nevoie de mine cu siguranță o să mă mai invite.

Mai există și alte probleme cu alți realizatori?

Nu știu, eu nu am nicio legătură. Eu mă duc cu cinci minute înainte să înceapă emisiunea Tănase și Dinescu sau cu trei ore înainte când mă duc la 3X3. Nu am o problemă cu administrarea postului. Nu mă întreabă nimeni nimic ce părere am. Dar nici nu vreau să mă întrebe pentru că asta ar însemna să-mi omoare timpul. Eu trebuie să mă concentrez pe emisiunea mea, pe audiențele mele.

Domnul Dinescu își primește banii?

Nu am purtat niciodată o discuție pe tema asta. S-a mai întâmplat când a fost nemulțumit să-mi spună că nu și-a luat banii. Fiecare e cu contractul lui.

Nu sunt supărat pe Realitatea în sensul acesta. Dar prefer să stau acasă, e vreme proastă, tocmai termin un roman care iese în două luni pe piață. Dar oricum, i-am spus lui Enache că forma birocratică legală este că sunt în vacanță.
Mingea este la ei în teren. Eu am plecat în vacanță și sper ca în timpul acesta problema să se rezolve.

Despre acest subiect a scris inițial Jurnalul Național.

Citește și:

Sursa foto: Adevărul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Foarte bine nea Tanase!
    Nu mai veniti la aceasta emisiune cu Dinescu. Erati oricum FOARTE enervant. Intrati mereu si intrerupeati, fara rost, ceea ce voia sa spuna Dinescu.

Trimite un comentariu