Skip to main content

Un nou serial coreean la TVR1

 

TVR 1 continuă seria filmelor coreene cu o nouă producţie: Legenda cavalerului rătăcitor şi a frumoasei Rază-de-Lună, difuzată în premieră de mâine, orele 18.25 şi 19.05

Publicitate

Serialul are 48 de episoade a câte 30 de minute fiecare, TVR 1 difuzând câte două episoade pe zi.

Este cel de-al doisprezecelea serial coreean pe care TVR 1 îl va transmite începând de mâine, 16 februarie.

Legenda cavalerului rătăcitor şi a frumoasei Rază-de-Lună este cea de-a douăsprezecea producţie coreeană pe care TVR 1 o oferă telespectatorilor săi.

Ce seriale coreene a mai difuzat TVR1?

Seria a început cu Giuvaerul palatului (din 23.07.2009), urmat de Furtună la palat (din 13.10.2009) şi de Secretele de la palat (din 5.02.2010); pe durata verii 2010, TVR 1 a transmis, în reluare, serialul Giuvaerul palatului, iar din 2.08.2010 Cronicile frumoasei luptătoare; din 20.08.2010 a început Legendele palatului: doctorul Hur Jun, urmat, din 22.11.2010, de Legendele palatului: prinţul Jumong.

Din 16 martie până în 7 iunie, TVR 1 a transmis Legendele palatului: Concubina regelui, cea de-a şaptea producţie coreeană. Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier este transmis de TVR 1 începând cu 8 iunie, iar din 22 iulie începea Legendele palatului: Negustorul Lim Sang-ok.

A urmat, din 3 octombrie, Legendele palatului: Tărâmul dintre vânturi, a zecea producţie sud-coreeană de pe TVR 1. Legendele palatului: Regele Geunchogo, cea de-a unsprezecea producţie sud-coreeană de la TVR 1, a fost transmisă în perioada 22 noiembrie 2011 – 15 februarie 2012.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    Foarte păcat că nu mai baga seriale coreene pe TVR 1
  • sarariu stela sarariu stela
    pline de foarte multa istorie, peisaje fenomenale, actori superbi.va rog sa nu renuntati la acest gen de filme.o tara superba,cu o istorie frumoasa pe care noi habar nu avem.va rog sa nu renuntati la acest gen de filme.
  • dana dana
    mi se par interesante serialele coreene, mai putin cele cu prea mult SF (gen Cronicile frumoasei luptatoare, sau cateva scene din serialul cu Iljimae)
  • Cool Cool
    pacat de ignoranta mare a romanilor. o mare parte din audientanu se uita la serialele coreene datorita calitatii extraordinare ale acestor seriale ...ei se uita pur si simplu fie pentru ca n-au altceva mai bun de vazut,fie pt ca au chef de bazait. fac pariu ca o mare parte din audienta acestor seriale extraordinare se uita cu la fel de mare placere si la telenovele. trist!! ignoranta e mare, oamenii sunt limitati,si o mare parte din ei nu pot aprecia arta acestor seriale,decat lacrimile :)))))). decat sa se uite la aceste seriale numai cu scopul de a bazai,mai bine sa nu se mai uite,caci e bataie de joc. tot asa acum cateva zile era unu care zicea ca i-a placut un anume X film de arta,dar cand a fost intrebat din ce motive, spunea ca i-au placut masinile care au aparut in film,caci el e un mare fan al masinilor vechi sustinea. era evident ca filmul trecuse pe langa el si nu era capabil sa urmareasca un film de arta prin urmare spicuia si el saracu ce putea. asa si cu serialele astea de arta, acu deh, arta nu-i pt oricine, fiecare ia din ele ce poate in functie de cat il duce mintea,ar trebui sa ne impacam cu gandul. unu ia arta ,altu ia lacrimile etc
    Noroc ca mai exista si oameni mari ("mari" la figurat) precum Martin Scorsese sau Andrei Pleşu sau Tarantino care stiu sa aprecieze filmele si serialele coreene la adevarata lor valoare.
  • polat polat
    Foarte bine daca noi nu santem in stare sa producem seriale!
  • mad79 mad79
    1)sunt ieftine
    2)au priza la public!
  • aidan aidan
    parca nici o alta tara de pe glob n-ar mai face seriale in afara de coreea de sud.incep sa semene intre ele, serialele si m-am saturat.

Trimite un comentariu

sus