Skip to main content

20 Martie. Concursul pentru şefia ştirilor TVR, anulat din nou

 

TVR anulează din nou concursul demarat pentru ocuparea postului de director al Ştirilor, pentru a nu exista riscul ca organizarea competiţiei să fie contestată, a declarat luni Alexandru Lăzescu, preşedintele Televiziunii Române, scrie Adevărul, care citează Mediafax.

Publicitate

Televiziunea Română a anunţat, pe 3 februarie, organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR, în condiţiile în care mandatul Rodicăi Culcer la şefia Ştirilor TVR a încetat.

La concurs s-au înscris: Anca Lăzărescu, Monica Ghiurco, Claudiu Lucaci, Cezar Ion şi Horia Gruşcă. Potrivit lui Alexandrul Lăzescu, primii trei nu îndeplineau criteriile de eligibilitate, respectiv nu aveau o experienţă de conducere în mass-media de minimum 3 ani.


TVR anulează din nou concursul demarat pentru ocuparea postului de director al ştirilor

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a cerut Parlamentului să declanşeze procedura de numire a unui membru al Consiliului în locul lui Dan Grigore, care şi-a dat demisia în urmă cu două săptămâni, scrie Adevărul, care citează Mediafax.

Preşedintele CNAa precizat, în cerere, că la numirea lui Dan Grigore nu a fost desemnat şi un membru supleant, iar pentru asigurarea bunului mers al activităţii CNA trebuie declanşată procedura de numire a unui nou membru, la propunerea Guvernului, pentru perioada rămasă neefectuată din mandatul lui Dan Grigore, potrivit Mediafax.
Răsvan Popescu caută înlocuitor pentru Dan Grigore, care a demisionat din CNA în urma scandalului cu Antena 3

Peste 200.000 de români au fost păcăliţi că pot afla cine îi urmăreşte pe reţeaua de socializare Facebook, mai bine de jumătate dintre aceştia ajutând la propagarea atacului pentru că „vorbesc despre asta”. Tag‐jacking‐ul, cel mai simplu mecanism de propagare a escrocheriilor în reţelele sociale rămâne, în continuare, foarte eficient.
Până acum, această înşelătorie circula doar în limba engleză, însă acum o găsim adaptată în limba română, într‐un mod foarte ingenios, acesta dând suficientă credibilitate, potrivit informaţiilor producătorului de soluţii antivirus Bitdefender.
Peste 200.000 de romani, prinsi in plasa unui atac informatic pe Facebook

Kyle Hunter, care a prezentat rubrica meteo la Fox5 în San Diego, a dat în judecată, săptămâna trecută, gigantul TV CBS, potrivit Adevărul. Hunter spune că din cauza vârstei şi a faptului că e bărbat nu a primit postul de prezentator meteo la televiziunile KCBS şi KCAL, care aparţin CBS, în ciuda specializării şi a experienţei în meteorologie. El mai afirmă că reţeaua americană le favorizează pe femeile tinere şi atrăgătoare, pentru a câştiga mai uşor publicul masculin.
Un prezentator TV a dat în judecată CBS pentru că a fost dat la o parte de „femeile atrăgătoare şi tinere“

Săptămâna trecută, enciclopedia Britannica anunţa că va scoate de pe piaţă varianta sa tipărită, urmând să treacă exclusiv în variantă digitală. Vinovată este, indiscutabil, enciclopedia online Wikipedia, scrie Capital.
Decizia de a pune capăt unei istorii de 244 de ani vine din popularitatea strivitoare pe care o are Wikipedia în rândurile elevilor şi studenţilor, graţie celor 4 milioane de articole în limba engleză disponibile, reprezentând echivalentul a peste 952 de volume tipărite ale enciclopediei Britannica.
Cum a reuşit Wikipedia să scoată de pe piaţă varianta tipărită a enciclopediei Britannica

Google a anunţat că va schimba algoritmul celui mai popular motor de căutare din lume, pentru a furniza răspunsuri directe la căutări, în locul obişnuitelor linkuri, scrie Wall-Street.ro. Căutarea intuitivă, semantică, schimbă puternic felul în care diverse afaceri şi companii îşi prezintă produsele pe Internet. Noul val al sistemelor de căutare în care a fost prins şi Googlemăreşte importanţa advertisingului digital şi al strategiilor de marketing ale companiilor în ceea ce priveşte poziţionarea online a acestora. Dacă va exista un singur răspuns direct al Google la căutari, companiile se vor “lupa” ca acel răspuns să fie propriul produs.
Google schimba motorul de cautare. Cum ne afecteaza ?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus