Skip to main content

Bătaia de sâmbătă seara. Antena 1 şi TVR1 îşi lansează emisiunile de forţă

 

Ziua de sâmbătă anunţă o luptă puternică în audienţe. Antena 1 şi TVR1 îşi programează emisiunile de forţă - Te cunosc de undeva şi respectiv Fabrica de staruri, ambele după formate internaţionale.

Publicitate

Mai multe detalii în continuare.

Antena1 lansează sâmbătă de la ora 20.20 show-ul Te cunosc de undeva şi durează trei ore. Timp de 11 săptămâni, cei opt concurenti (CRBL, Delia Matache, Maria Buza, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge si Iulian Vasile) vor trece prin transformări spectaculoase, dând viaţa unor pesonalităţi din lumea muzicii.

Concurenţii vedetă vor primi prin tragere la sorţi numele artistului pe care îl vor avea de interpretat în fiecare ediţie a show-ului şi, timp de o săptămână, vor face tot ce le sta in putinta pentru a-i studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar şi prezenţa scenica, sub îndrumarea unor antrenori. Doi dintre membrii juriului, Ozana Barabancea şi Andrei Aradits vor fi şi profesorii concurenţilor.

Fabrica de staruri, la TVR1

Actorul Marius Florea Vizante va prezenta, din 17 martie, competiţia de lansare de talente Fabrica de staruri unde în juriu se vor afla Andrei Gheorghe, interpreta Natalia Gordienco şi Nicu Alifantis. Fabrica de staruri se transmite la TVR 1 şi TVR 2, cat şi la Prime TV din Moldova. Noul show va începe la ora 21.25 şi ţine o oră şi un sfert. Emisiunea este precedată de Distractis Show.

16 persoane vor trăi într-o casă supravegheată în permanenţă pentru a-şi dovedi pasiunea pentru muzică. Cei 16 concurenţi, împărţiţi egal în funcţie de naţionalitate, români şi moldoveni, nu vor vedea, timp de trei luni, decât decorurile amenajate într-un spaţiu deschis, iniţial dezafectat, compartimentat acum special pentru ca nicio cameră de luat vederi să nu aibă vreun punct mort.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kadar kadar
    atat timp cat formatele si grilele in tvr se tabilesc in functie cumetrii, televiziunea publica nu va face performanta. nu are rost sa mai pomenenesc maanagementul numit politic si fara nicio legatura cu experienta in tv , lucru care se si observa pe sticla. tvr e in cadere libera...
  • luhyj luhyj
    cum spuneam... ma uitam pe pro teve la un film pe care il mai vazusem. asta in timp ce antena si tvr dadeau emisiuni cu asa zisele vedete din romania... aia care s-a dezbracat prin telenovele si altele ca ea... evident, lumea s-a uitat la filmul pro teve, de vedetele astea din romania s-a saturat lumea...
  • tudor tudor
    a1 vs tvr1 castigator PRO TV
  • gogaie gogaie
    Te cunosc de undeva - Doamne!!! nu cred ca am vazut o porcarie mai mare... Personal, ii doresc si sper sa nu mai fie si o a doua editie saptamana viitoare. :(
  • udi alan udi alan
    ...si TE CUNOSC DE UNDEVA a venit, a trecut si prima editie!...de neurmarit! imposibil...jalnic! asa e cand lucreaza toate fufezele in tv!
  • luhyj luhyj
    atit timp cit in juriile antenei sunt doar nulitati, gen mihai moraru, nu au sanse sa ma prinda in fata televizorului cu nicio emisiune. acum de exemplu ma uit la un film pe pro teve pe care l-am mai vazut de 3 ori... dar e misto.
  • matei matei
    Tind sa cred ca emisiunea de la tvr o sa fie mai distractiva desi Andrei Gheorghe e moartea pasiunii si de Natalia Gordienco nu cred ca a auzit cineva.

    Andrei Aradits e de departe unul dintre cei mai slabi si antipatici actori care au populat telenovelele romanesti. Doar A1 putea sa-l puna pe post de profesor in ceva. Astept sa vad in ce nou fel reusesc a1 sa rateze un format probabil popular in alte tari.
  • eu eu
    mie una nu mi-a placut nici un proiect facut de antena 1....prezentatorii sunt toti pe pile.....se munceste la greu....sunt formate plictisitoare dar nu se intreaba nimeni ce salarii au angajatii de la stiri...stresul silnic ...urlenete....si figurile prezentatorilor de top de la antena 1 /.........niste prefacute ...habar nu au sa citeasca ,dar in schimb se cred vedete......uaaaaa......hai cu pro tv-ul pe primul loc....oricum le da RUSINE la audiente
  • Alex.D Alex.D
    Amandoua sunt formate obosite care doar niste creiere odihnite puteau lua decizia sa le preia ABIA acum. Pro-ul sigur va fi pe primul loc insa strict intre aceste doua emisiuni prezentate in articol TVR-ul va iesi in fata dupa umila mea parere. Asta deoarece emisiunea are si elemente de Big Brother.
  • *** ***
    !!!
  • *** ***
    ???
  • Claudiu Claudiu
    Doi se bat, al treilea castiga!
    Antena 1 vs. TVR 1, PROTV castiga
  • leo leo
    Formatul de emisiune pe care-l va difuza Antena 1, l-am vazut anul trecut in Spania, este disctractiv, dinamic si cu mult haz (mie mi-a placut mult)...m-am bucurat cand am vazut ca va fi difuzat si in Romania, mi-am dat seama inca de la primele promo-uri despre ce este vorba, insa am ramas dezamagit cand am auzit ce prezentatori vor fi si mai ales componenta jiuriului...astia de la Antena 1 stau cam prost la capitolul asta, efectiv nu stiu sa aleaga oamenii potriviti ( vezi X-Factor).
  • laura laura
    Protv pe 1 ca de obicei
    Doamne ce emisiuni penibile..Antena 1 a decazut foarte mult !! Prezentatori fara pic de carisma..de care nu a auzit nimeni.
  • Synned Synned
    ....sigur antena va fi pe locul 2 si tvr pe locul 3....

Trimite un comentariu

sus