Skip to main content

DERAPAJ. OTV, imagini paparazzi cu preşedintele CNA la cumpărături

 

Dan Diaconescu loveşte sub centură în lupta cu CNA, instituţia care a amendat de nenumărate ori postul TV, pentru abaterile de la Legea Audiovizualului.

Publicitate

Televiziunea lui Dan Diaconescu a difuzat marţi seara imagini de paparazzi în care Răsvan Popescu, preşedintele CNA, ieşise la cumpărături.

În timp ce imaginile se derualu, pe fundal Dan Diaconescu şi invitaţii săi făceau tot felul de comentarii la adresa preşedintelui CNA.

"Haideţi să vedeţi nişte poze cu preşedintele CNA în funcţie, domnul Răsvan Popescu (...) şi se duce şi el să-şi ia o damigeană cu vin de la o cramă. Domnul Popescu nu se dezminte. Ţara arde şi domul Răsvan Popescu bea", comentează Dan Diaconescu în timp ce imaginile cu preşedintele CNA rulează, în buclă, pe ecran.

Comentariile şi supoziţiile lui Dan Diaconescu:

  • "Interesant este că foloseşte maşina poporului român, este maşina de serviciu, pe care noi o plătim din greu, şi benzină şi întreţinere".
  • "Cară omul canistra cu maşina statului, cu maşina poporului plătită din greu".
  • "Ăsta ne amendează pe noi cu 50.000 de euro ca să se ducă să-şi ia vin a doua zi. Păi vi se pare normal?"

Sursa Foto: Evz.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    fara suparare, tind sa-l cred pe gogu pintenogu.telefoanele de serviciu asa sunt.nu vad de ce nu ar fi la fel cu masina de serviciu.comentariile alea in barba si fare pauza de respiratie ale lui DD ma lasa perplex de fiecare data.pe bune, il crediteaza cineva?si-ar pune cineva viitorul in manutele dlui.DD? cum, de ce, din ce cauza mi-as pierde mintile si l-as urma pe aiuritorul domn DD? imi aduce aminte de un personaj celebru,ostap bender "marele maestru al combinatiilor" dar fara celebru, fara mare si fara maestru:doar combinator.si da, comentariile sunt de doi lei!nu au nici macar hazul lui banciu sau badea.intr-o noapte de insomnie am dat din jumatate de ora in jumatate de ora sa vad cat dureaza o scena grotesca cu una care se tara, se rostogolea pe un mormant racnind si smulgandu-si parul din cap.facusem fixatie sa vad cum se termina dar nu se mai termina!nu era film, nu era telenovela, parea o tiganca platita sa faca spectacol in cimitir.pe cuvant de onoare!era cam 2-3 dimineata!asa ceva...nu intelegeam scopul, mesajul, justificarea acelei mizerii.putea sa dea reclame cu fete fierbinti la ora aia. a ramas o enigma pentru mine.tare as dori sa stiu ce-a fost grozavia aia.
  • aidan aidan
    si badea preia ce scriu ziarele.
  • sil sil
    apropo obae ce a facut aseara Nistorescu la sinteza zilei in direct cerand inchiderea otv-ului spunand ca el personal a trimis o scrisoare in acest sens si antena3 ar trebui sa se alature demersului lui nu e DERAPAJ ??
  • C C
    Presupun ca nu voi primi raspuns de la Traian insusi :)
    Asa ca ma voi razbuna prin a nu incerca sa masor exact care dintre haznale e mai mare.
  • C C
    @ Traian - Cam care ar fi diferenta intre neterminatul DDD si Mihai Gadea, care practica un santaj emotional atat de gretos, punand egal intre el insusi si campania in numele cancerosilor? Cine indrazneste sa il numeasca isteric si needucat, slugarnic sau lobby-ist, devine automat un proscris care le vrea raul saracutilor bolnaviori...Cat de josnic si manipulator poate fi caracterul acestui latrau?
    DDD e doar incult, perfidia lui e incomparabil mai mica si total lipsita de snobismul lui Gadea, care se pretinde jurnalist educat. DDD nu zice ca face jurnalism, a declarat de nenumarate ori ca pe el il intereseaza doar banii. Si ”politica” lui tot la asta se reduce. Dar gazii si ciutacii sunt mai nocivi tocmai pentru ca oamenii obisnuiti ii percep ca jurnalisti si raman cu impresia ca mizeriile practicate de ei sunt jurnalism! Asta e cel mai mare pericol posibil pentru democratie si Jurnalism.
  • mircea mircea
    Faptul ca cineva face ani la rand porcarii nu dovedeste, automat, ca orice face e o porcarie !
    Generalizarea asta a dus, in trecut, la genocid. Fiecare fapta trebuie tratata in parte.
  • Traian Traian
    Interesant e cum unii chiar au impresia ca OTV nu e o hazna ci o televiziune...
  • luhyj luhyj
    e o prostie... masinile de serviciu nu sunt doar pentru a merge la serviciu, sunt masini date de sefi pentru uzul nostru, fie ca e in interes de serviciu sau personal... fiecare are o cota de combustibil, daca o depaseste, plateste din buzunar. nu vad care e problema.
  • DD DD
    Intr-un reportaj din Adevarul, erau cateva fotografii cu masina de la Senat a d-lui Antonescu, cu care isi aducea fetita de la bunici, ii aducea soferul cumparaturile de la piata etc. Din pacate, cu mici exceptii, toti parlamentarii procedeaza la fel...
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Ce-mi mai plac teoretizările astea in abstracto care tratează otv-ul şi tartorul său drept ultimele două virgine de pe planetă. "S-au jucat şi ele, acolo, un pic de-a click-click, fotograful din boschet, nu? Ce mare lucru. Era pe domeniul public, nu? Ăla, Popescu, era cu maşina de serviciu, nu? Unde-i derapajul?" Etcaetera. Nu o să mă aplec acum în adâncurile cazierului media de la otv că mă-nţeapă ficatul. Dar las o temă de meditaţie cui are chef de meditaţii şi teoretizări. În precedentul material dedicat derapajelor OTV aici, pe paginademedia.ro, dincolo de faza cu "România în c... gol", captura de ecran oferă vederii o mostră de patologie mintală incomparabil mai sinistră. "Armata chineză se pregăteşte de război! Oculta vrea să ucidă 3 miliarde de 'mâncători inutili'!". Nu mă credeţi pe cuvânt. Mergeţi după link, holbaţi-vă şi daţi-vă palme. Asta a apărut în ianuarie 2012 pe o staţie TV din România încă autorizată să emită: http://www.paginademedia.ro/2012/03/intrebare-populara-la-televiziunea-poporului-otv-i-a-vazut-pe-romani-in-fundul-gol/

    Acum, domnu' Mircea, revenind la subiect. Problema nu e că l-au pozat pe R. Popescu. Problema e că l-au pozat pe R. Popescu şi au difuzat poza comentând tendenţios şi instigator. Oriunde l-ar fi surprins pe R. Popescu, chiar şi aşteptând autobuzul, schema ideatică a linşajului ar fi arătat astfel. "A, ăsta-i Popescu de la CNA. Uitaţi-vă la el cum freacă menta în staţie. Ţara arde şi Popescu freacă menta. Popescu e plătit din banii noştri să muncească, nu s-o frece prin staţii. Domnule Popescu, de ce nu sunteţi la birou? Ce făceaţi în staţie, vă gândeaţi cum să închideţi OTV? Stimaţi telespectatori, votaţi prin sms dacă Popescu mai are dreptul să fie şef la CNA după ce a frecat-o prin staţie!"

    Şi o ultimă remarcă pentru Mircea şi alţii: când o instituţie îţi încredinţează maşină de serviciu de uz personal, cu talon, chei şi asigurare, ai dreptul s-o foloseşti între casă şi serviciu pe orice traseu vor muşchii tăi, în limita unei cote de benzină. Îţi vând un pont: în anumite dimineţi, dacă pietonezi pe Calea Rahovei, o poţi vedea pe N. Iorga venind de acasă către CNA la volanul unui Logan bleu-marin. Maşină de serviciu! Hai, nea Dane, trimite pozarii! Membrii CNA folosesc maşinile de serviciu ca să ajungă la serviciu. Pe banii noştri!
  • C C
    @ Cornel

    Sunt sigur ca tie ti se potriveste mai bine apelativul de ”gibon”, daca tot esti fan si apreciezi retorica de mahala televizata a lui Badea. Nu numai despre colocvialismul lui dezgustator si excesiv vorbeam, ci despre minciunile lui.
    Dar ”are ciuda” e un eufemism foarte palid, fata de parerea pe care as putea sa o exprim aici sau in public.
    Pac, pac. Stie dumnealui. :)
  • C C
    Ar fi haios, dar nu merita sa facem presupuneri despre mine. Sper sa nu incepeti sa ma si numarati. :)

    In schimb, pseudonimul tau e de milioane. Si mai autoironic...
  • mircea mircea
    Si eu incerc sa-mi dau seama.
    Adica se fac reportaje de tip paparazzi cu o gramada de lume dar daca faci unul cu presedintele CNA e derapaj.
    Iar daca omul chiar se foloseste de masina de servici pentru chestii personale, se justifica si interesul jurnalistic. Sau nimeni nu a sesizat partea asta ???
  • C C
    Nu aparuse ce am postat in primul mesaj. Incearca sa si gandesti. Poate n-o sa te doara? :D
  • sil sil
    eu nu inteleg care este derapajul...........

Trimite un comentariu

sus