Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia.ro şi Înpanamea.ro: Mirela bugetara e, de fapt, Mirabela. Interviu cu vânzătoarea bugetară. Cum s-a făcut “făcătura” cu legumele la bucată

 

Mirela, cea prezentată de Antena 1 ca fiind o bugetară care-şi cumpără roşii la bucată, este o vânzătoare din Piaţa Crângaşi.

Publicitate

Paginademedia.ro şi Înpanamea.ro vă prezintă în exclusivitate un interviu cu Mirela Bugetara (pe care o cheamă, de fapt, Mirabela!). Costi Andriescu, redactor Înpanamea a stat de vorbă cu Mirela Bugetara şi a aflat cum s-a făcut “făcătura.”

Un material realizat de Înpanamea.ro şi montat de Paginademedia.ro.

Cine este, în realitate, Mirela Bugetara

Detalii, în continuare:

Am găsit-o pe “Mirela” în Piaţa Crângaşi, la chioşcul ei. Era îmbrăcată ca în ziua în care ziariştii de la Observator au intervievat-o.

Cum s-a întâmplat?

Eram la tarabă şi a trebuit să cumpăr două roşii de la colega mea de vizavi”, a povestit amuzată “Mirela”, pe numele ei real Mirabela Maria.

Reporterul m-a rugat dacă pot să cumpăr două roşii pentru un reportaj”, a povestit “Mirela.”

Ea nici măcar nu a văzut reportajul, pentru că, la ora 7.00, când a fost difuzat, era încă la tarabă. Nici nu a ştiut că a fost prezentată ca “bugetară.”

De ce crede că a fost prezentată ca “bugetară”?

Răspunde sincer: “N-am nici cea mai vagă idee. Probabil pentru interesul lor.”

BACKGROUND: Luni, 12 martie, Observatorul Antenei 1 a difuzat o ştire despre cum cumpără românii legume la bucată. În ştirea respectivă a anumită “Mirela, bugetară”, cumpăra două roşii de la tarabă. Câteva secunde mai târziu “Mirela Bugetara” se vedea în fundal, vânzând la o tarabă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Gafa a fost sesizată iniţial de cei de la Kamikaze.

Mirela cumpără roşii

Bugetara Mirela explică

Bugetara Mirela vinde la tarabă

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    Dupa numarul comentariilor de la articolul precedent, era evident ca va exista o continuare a subiectului "Mirela bugetara". Orice detinator de site care afiseaza bannere, este in primul rand interesat de trafic, la fel cum televiziunile sunt interesate de audiente.
  • escu escu
    Am murit de ras chiar in seara cand a fost difuzata stirea...pentru ca am vazut-o pe ..bugetara..in spatele tarabei. O usoara scapare la montaj...:)))))
  • Vasile Vasile
    Sau poate tu cumperi la Kilogram.Sunt pensionari si bugetari care cumpara LA BUCATA, poate traiesti in alta lume tu,castigi indeajuns pentru a rade de ei dar....nu te preface ca nu este asa numai ca sa satisfaci puterea si acolitii ei.
  • Vasile Vasile
    Mai mare rasul 1-bae,parca ai fi incepator.Am inteles ca Basescu e un fel de Putin acum dar ca sa faci o particularitate a Antenei ceea ce fac toti doar pentru a te pune bine cu propovaduitorii PDL-ului,cam pute frate!
    Te-a spaguit Oancea?
  • dan dan
    Arata exact ca baietii aia care te opresc pe strada pentru ati propovadui evanghelia.
  • Rusnack Rusnack
    Las-o be "bugetara", da si tu audientele de la meciul Mihai Gadea - MRU ;)
  • seba again seba again
    http://www.youtube.com/watch?v=0aNZ8EmB-WU
  • seba seba
    Beautiful! Pai ba "dobitocilor" care sunteti, voi n-o sa intelegeti niciodata cat de mult tine Gadea la bolnavii de cancer si la cumparatorii de rosii!

Trimite un comentariu

sus