Skip to main content

Horia Gruşcă şi Cezar Ion în cursa pentru şefia ştirilor TVR

 

Două nume noi s-au înscris la concursul organizat de TVR pentru funcţia de director al direcţiei ştiri şi emisiuni sportive. Horia Gruşcă şi Cezar Ion sunt jurnaliştii care şi-au depus recent dosarele pentru şefia ştirilor TVR.

Publicitate

Contactaţi de paginademedia.ro, atât Cezar Ion cât şi Horia Gruşcă au confirmat înscrierea în concurs.

Pe lângă cei doi, alte trei persoane s-au mai înscris în concurs: Anca Lăzărescu (actualul director interimar al ştirilor), Monica Ghiurco (prezentator al ştirilor TVR) şi Claudiu Lucaci, realizator TVR 3.

Conform informaţiilor paginademedia.ro, comisia care se va ocupa cu analizarea celor cinci candidaţi este formată din Alexandru Lăzescu (preşedintele TVR), Anne Jugănaru (membru în Consiliul de Administraţie), Ion Stavre, Ioana Avădani (director Centrul pentru Jurnalism Independent) şi Paul Botez.

Televiziunea Română a anunţat la începutul lui februarie organizarea unui concurs postul de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport, după ce mandatul Rodicăi Culcer a încetat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @ aidan

  Sunt de aceeasi parere referitor la valoarea stirilor de la TVR.

  Cei care le prezinta, sunt persoanele agreate de Culcer. Cum ea in sfarsit a disparut, e posibil sa apara feţe noi si la prezentarea stirilor.
 • rara avis:INCORECT! toate criteriile de participare la concurs sunt ok. jocurile vor fi murdare pentru ca cezar ion nu e decat(era sa spun cartofi)ditamai directorul in tvr, uns cu toate alifiile si vandut diavolului.grusca, uite ca-l stiu doar ca om vechi de televiziune dar ma duc pe blogul lui damov sa aflu amanunte.cezar nu a facut decat sa traga sfori politice, penibila aia de emisiune e praf in ochi, el nu mai munceste de peste 13 ani,e doar sef!ghiurco si lucaci au muncit si au un statut de profesionisti dar au fost marginalizati de culcer. grusca are ditamai vechimea dar fiind pe tvr international nu stiu ce si cum.pentru un post de director la stiri 40-50 de ani reprezinta experienta!crede-ma!iti garantez ca exceptandu-l pe c.ion toti astia stiu ca este corect gramatical "flagrant delict"unde flagrant este adjectiv! nu substantiv cum cred cei care fac textele stirilor la 20 de ani!iubesc tineretea dar si mai mult tineretea care vorbeste si scrie corect. creierul ala instruit straluceste intr-un fel aparte si revarsa o frumustete remarcabila pe chipul celui educat!
 • Ce-ar fi, mai bine, daca si in TVR concursurile s-ar desfasura pe cinstite?
 • Cine-i domnule acea persoana?
  Pote putem veni cu completari reale!
 • TVR nu zice nimic despre faptul ca stiri prezinta o fata implicata intr-un dosar de trafic de care vie?
 • Păi domnu "relug",

  noi, unii, mai cunoastem si CALITATEA celor care participa la acest Concurs asistati , cum zice luhyj, de o comisie "obiectiva".
  Ii stim pe concurenti din alte emisiuni. Si asta de foarte mult timp.
  Desigur, fiind novice in urmarirea stirilor TVR, nici n-ai avea dreptul la vot. Sâc!
 • Toate criteriile de participare la concurs sunt pentru a fi angajati oameni din TVR. Au disparut dinozaurii, astia toti sunt viitori dinozauri. Cine naiba a auzit de vreun material ca lumea facut de astia?
 • @relug
  comisia cu c mare? ce ai? cu juganaru in comisie cu c mic si j mic, slabe sanse de corectitudine...
 • O chestie fara Dumnezeu! Oricat de atenti la stirile TVR, nu noi putem aprecia calitatea competitorilor. Cel putin Comisia sa-si faca cinstit treaba, ar fi OK!
 • Ce-ar fi daca 50% din voturi - pentru cei prezenti la concurs - ar fi dat de telespectatorii care urmaresc stirile de pe TVR?

  Asa ca la Eurovision, sa zicem.

Trimite un comentariu

sus