Skip to main content

Master Chef la debut: lider detaşat pe urban, depăşit de Plasa de stele pe naţional

 

Debut interesant din punct de vedere al audienţei pentru show-ul Master Chef de pe Pro TV. Programul a fost lider detaşat la nivel urban, cu peste 200.000 de telespectatori în faţa Antenei 1. La nivel naţional, însă, Master Chef a fost depăşit de Antena 1, care difuza Plasa de stele cu Dan Negru.

Publicitate

Cifrele, în continuare:

  • Emisiunea de pe Pro TV a fost urmărită în fiecare minut în mediul urban de 908.000 de telespectatori (8,6 rating).
  • La nivel urban, Antena 1 avea pe intervalul Master Chef o medie de 695.000 de telespectatori pe minut.
  • Vârful de audienţă la nivel urban pentru Master Chef: 1,2 milioane de telespectatori (11,4 rating) la 22.13.
  • Segmentul comercial. Din publicul urban al Master Chef, 559.000 de telespectatori pe minut au fost din segmentul de vârstă 18-49 de ani (10,3 rating pe segment).
  • Publicul comercial pe Antena 1: 386.000 de telespectatori (7,9 rating pe targetul comercial).

Audienţa posturilor TV marţi, 20 martie, pe intervalul emisiunii MasterChef, la nivel URBAN:

1. Pro TV: 908.000 de telespectatori (8,6 rating)
2. Antena 1: 695.000 (6,6)
3. Kanal D: 528.000 (5)
4. Acasă TV: 424.000 (4)
5. Antena 3: 302.000 (2,9)

La nivel naţional, show-ul Master Chef de pe Pro TV a fost depăşit de Antena 1 cu Plasa de stele. Pro TV a avut o medie de 1,5 milioane de telespectatori pe minut, la nivel naţional, cu 90.000  mai puţin decât Antena 1.

Vârful la nivel naţional pentru Master Chef: 1.993.000 la 20.59

Audienţa posturilor TV marţi, 20 martie, pe intervalul emisiunii Master Chef, în mediul NAŢIONAL:

1. Antena 1: 1.597.000 de telespectatori
2. Pro TV: 1.508.000
3. Kanal D: 1.067.000
4. Acasă TV: 649.000
5. Prima TV: 492.000

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • digital4 digital4
    asd
  • cosmin cosmin
    e o eminiune frumoasa da pacat ca ati adus 3 bucatari cam scarbosi nu stiu sa vorbeasca frumos strica toata emisiunea stiu cum este in bucatarie sunt si eu bucatar da ei fac de ras bucataria ca majoritatea bucatariloc care fac asa sunt cam praf in bucatarie imi cer scuze daca am jignit da asta e adeva
  • cristus cristus
    pro tv are publicul format din academicieni,oameni de cultura.ei sunt targetul,nu pensionari sau tarani.
  • cristus cristus
    iar manelele le-au adus in prim-plan cei din media pro cu ceva timp in urma,vezi imnul national fredonat la teo in emisiune.
  • cristus cristus
    divertismentul de cacalitate este doar la pr.o tv.ei sunt cei mai buni kkalitate.varza.
  • LMZ LMZ
    @Alexandra : "divertisment de calitate" la plasa de stele??? WTF??? daca tie ti se pare de calitate nudul la ora aceea, fie el chiar si blurat, te inseli amarnic...
  • kool mogul kool mogul
    La editia viitoare MC va avea o audienta mai mare decat sacosha de stele pt. ca daca la emisiunea de debut a fost aproape de istericul Dan, e clar ca atunci cand va prinde notorietate bucatarii ii vor scuipa seminte in cap Negrului.
  • Farfuridi Farfuridi
    Excelent show-ul! Atitudinea juriului face parte din distractie. Zici ca e vorba acolo de cine stie ce afaceri CIA sau FBI. Tocmai asta e si spiel-ul. Sau sarea si piperul, daca vreti. Detractorilor, nu aveti simtul umorului! Va compatimesc. Sunteti tristi. Episodul cand l-au faramitat pe programatorul care a facut o mancare excelenta, ca pe urma sa-l recompuna, a fost savuros. Dupa trei secunde se aude: ,,Ne mai pierdem vremea cu asta?" A fost replica mea preferata.
  • ADEL ADEL
    formatul e interesant, dar juriul din Romania a fost exagerat si brutal.Nu asta e ideea show-ului
  • razvan razvan
    audienta va creste in episoadele urmatoare. pentru toti circotasii care se pling de duritatea juriului: asa e formatul emisiunii si probabil si asta contribuie la succesul show-ului.
  • aidan aidan
    numai pentru faza cu candidatul care folosea diminutivele si emisiunea facea toti banii!am ras cu lacrimi singur singurel in casa!mi s-au netezit ridurile de atata ras!somonel, painica,saricica!radea si juriul de se prapadea!cineva a triat concurentii astia nu poate fi vorba doar de noroc!ce-i foarte important:nu te plictisesti si daca mai si razi de cazi din pat se pune ca ti-au oferit o seara placuta!mi-am dat seama ca ma intereseaza mai mult niste retete si prezentarea lor decat niste cantaciosi care uita versurile.alegeri, alegeri.si lucrez intr-o televiziune!si nu-i protv...
  • victor victor
    "...serial de buna calitate..." serialele turcesti sunt o mare porcarie, nu stiu de cum se uita lumea la ele, nu inteleg de ce sunt asa promovate in Romania
  • Tataee Tataee
    @eu
    probabil ca ar fi trebuit sa-i prezinte mai bine pe "chefi". sunt convins ca in lumea restaurantelor sunt nume importante.
  • crin crin
    mi-a placum Matser Chef e o emisiune de calitate, iar celor care spun ca juriul e prea rau le spun ca in juriu nu este Morar de la radio ZU
    oricum nu poti sa sa-i spui unui om cu educatie mica ce este aia divertisment de calitate si ce este divertisment cu vedete de cancan facand orice pentru a aparea pe sticla.
  • anna anna
    tu numesti facatura aia divertisment de calitate? ''Plasa de stele?'' poate ''Plasa pentru crezuri?''
    am observat aceeasi actor i-a facut plasa unei vedetei si anul trecut si anul acesta pai cum sa nu isi dea seama ca ii plasa? plus ca acel actor a lucrat la etno tv si il stie toata lumea.

Trimite un comentariu

sus