Skip to main content

”MasterChef” incepe la Pro Tv pe 20 martie

 

Pro TV lanseaza pe 20 martie cooking show-ul MasterChef, prezentat de Razvan Fodor.

Publicitate

Marele premiu pus in joc de Pro TV este in valoare de 50.000 de euro.

Juriul concursului de gatit este format din elita de chefi compusa din Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

Dupa preselectiile organizate in Bucuresti, 150 de participanti care s-au prezentat cu un preparat gatit de ei au fost alesi sa intre in faza urmatoare. Astfel, acestia sunt cei care primesc sansa de a intra in platoul show-ului de la Pro Tv si de a gati un fel de mancare pe care sa il prezinte in fata celor trei jurati, care vor gusta si comenta rezultatele lor gastronomice.

Dintre acestia insa, numai 50 vor primi sortul alb MasterChef din partea juriului, ca semn al acceptarii in etapa urmatoare a competitiei. De aici, dintre cei 50 de concurenti posesori de sorturi MasterChef, 21 vor intra in bucataria ”MasterChef” si implicit in cursa pentru castigarea marelui premiu de 50.000 de euro.
De la o editie la alta, cei 21 de concurenti vor fi supusi unor probe dificile in ceea ce priveste inventivitatea lor, talentul de a improviza in bucatarie, de a lucra contra-cronometru, de a-si pune in practica creativitatea si de a se descurca in diverse probe desfasurate uneori si in afara bucatariei MasterChef.

Treptat, unul cate unul vor fi eliminati, astfel ca in marea finala numai unul va fi marele invingator al show-ului si primul MasterChef al Romaniei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • steven steven
    o emisiune de genul asta a fost si pe prima tv(cu horia varlan care juriza), dar nu a avut promovarea pe care o face pro-ul.

Trimite un comentariu

sus