Skip to main content

RECORD. Romanii au talent, cea mai buna audienta de la lansarea emisiunii

 

Editia de vineri, 9 martie a emisiunii Romanii au talent a inregistrat cea mai mare audienta medie de la debutul show-ului de pe Pro TV.

Publicitate

In fiecare minut, la Pro TV s-au uitat, aseara, aproape 2,6 milioane de telespectatori din mediul urban. La nivel national, media se duce spre cinci milioane.

Datele, in continuare:

  • Media de audienta a emisiunii Romanii au talent, in mediul urban a fost de 2,59 milioane de telespectatori, adica 24,6 rating.
  • Pe intervalul emisiunii, audienta Pro TV a fost de sase ori mai mare decat a urmatorului clasat, Antena 1, care a atras o medie de 385.000 de telespectatori pe minut.
  • Vârful de audienţă în mediul urban: 3,36 milioane de telespectatori (31,9 rating), la 21.47.
  • Segmentul comercial: 1,38 milioane de telespectatori pe minut au venit din segmentul comercial, 18-49 de ani (25,3 rating pe acest target). La Antena 1, un numar de 190.000 de telespectatori pe minut erau din aceasta zona (3,5).

Audienţa posturilor TV vineri, 9 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel URBAN:

1. Pro TV: 2.593.000 telespectatori (24,6 rating)
2. Antena 1: 385.000 (3,7)
3. Acasă TV: 265.000 (2,5)
4. TVR 1: 233.000 (2,2)
5. Antena 3: 164.000 (1,6)

La nivelul intregii tari, media de audienta a emisiunii a sarit de 4,8 milioane de telespectatori pe minut.

Varful national: 5,994 milioane de telespectatori, la 22.11.

Audienţa posturilor TV vineri, 9 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, în mediul NAŢIONAL:

1. Pro TV: 4.830.000 de telespectatori
2. Antena 1: 743.000
3. TVR 1: 648.000
4. Acasă TV: 427.000
5. Kanal D: 242.000

Audienţa ediţiei de săptămâna trecută, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tv tv
    Nu am nimic cu in mod direct cu Tociu si Palade. Vorbesc doar de un anumit tip de umor ieftin...Ne imbracam in travesti si bagam niste glumite expirate si libidinoase si gata umorul, rade lumea de se prapadeste.
  • Georgian Georgian
    Apelativele cele doua utilizate Romanii au multi prosti si Romanii au ghiorlani fac referire la emisiunea in speta. Ma doare-n cot de rahatul asta de emsiune.

    Ceea ce ma intereseaza este ca nu atatia romani ies in strada, anume 6 milioane de romani, sa protesteze, ci stau ca o leguma in pat si vizioneaza Romanii au multi prosti. Daca ar iesi sa protesteze 6 milioane de romani ca guvernantii nu sunt in stare sa faca o autostrada integrala din pct A in B sau ca orice altceva, atunci cu siguranta ar exista schimbari dramatice in acest sens.
  • Calivita Calivita
    Faptul ca "Romanii au talent" e un succes nu ma mira, insa ma mira faptul ca cei de la Antena 1 nu fac nimic pentru a diminua aceasta diferenta in ceea ce priveste audientele.
  • Aqw Aqw
    Pai unii dintre ei SUNT LA MUNCA!
  • fab1an fab1an
    Perfect de acord cu aceasta opinie. O editie foarte slaba din punct de vedere al talentelor.
  • Xenonn Xenonn
    A avut cea mai buna audienta de la lansarea emisiunii dar a si fost cea mai slaba din punct de vedere al concurentilor all-time. Jale mare, nimic care sa arate un dram de talent din partea concurentilor...
  • adelyna adelyna
    Diferenta dintre PRO TV si restul consta in profesionalismul celor care realizeaza asemenea emisiuni,a lor, a celor care compun juriile si a prezentatorilor de exceptie! Sunt si formeaza o echipa asta ii diferentiaza de ceilalti !
  • Horea Horea
    @ Georgian

    "...romanii au multi prosti,..."

    1. Te referi la cei care participa la CONCURS sau la cei care-l urmaresc?

    2.Exista tari europene fără ... "ghiorlani"?
  • euss euss
    pe astia din diaspora ii mai inteleg...mai vor sa asculte romana. pe restul, nu...:)
  • Horea Horea
    @Observator

    Cel mai "tare" la ... cap!
  • Horea Horea
    @ tv

    Ma alatur, si sunt de acord, cu explicatiile tale!

    P.S. Tociu si Palade mai distreaza partial.
    In schimb, stiu ca exista pe Antena1, dar nu m-am putut uita niciodata - mai mult de cateva secunde - la emisiunea(?!) "In puii mei"!
  • mihai zanescu mihai zanescu
    o emisiune super ,si voi ca si juriu sunteti ,plini de umor si corectitudine ne place ceea ce vedem ,mai ales ca suntem la mii de km de tara ,va urmarim in fiecare vineri ,spor la munca
  • Observator Observator
    @ Horea

    Cel mai "tare" la ce?
  • Georgian Georgian
    Se duce tara de rapa cu rahaturile astea de emisiuni precum chixfactor, romanii au multi prosti, etc. Daca atatia oameni cati se uita la romanii au ghiorlani ar iesi in strada pentru a protesta impotriva ghiorlanilor de la putere, atunci cu siguranta tara nu ar mai arata atat de dezastruos.
  • un ohm un ohm
    Emisiunea ar trebui sa se numeasca "Romanii sunt ciudati" pt ca majoritatea participantilor socau prin prostie sau niste indemanari demne de Spitalul 9. Unii chiar credeau in naivitatea lor ,ca sunt talentati, altii erau probabil platiti sa se faca de ras, pt a da sare si piper show-ului, cert este ca o concluzie a emisiunii ar fi :"Putini talentati, foarte multi ciudati !"

Trimite un comentariu

sus