Skip to main content

Şerban Huidu a fost la CNA pentru One FM

 

Serban Huidu - bogdan-dinca-1One FM va emite în format hibrid HD şi analog. Membrii Consiliului au votat în unanimitate solicitarea SBS. În şedinţa de astăzi, a fost prezent şi Şerban Huidu, directorul de programe.

Publicitate

"Am început deja de a trece tot formatul într-un mod superior. Radioul HD este superior", a spus Şerban Huidu în timpul şedinţei.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a mai votat şi prelungirea licenţelor pentru Kiss FM Bucureşti, Iaşi, Ploieşti şi pentru Magic FM Galaţi, Suceava.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dumnezeu sa ii ierte pe cei care au palit in cumplitul accident. Pe voi ceilalti sa va pazeasca sa treceti prin asa ceva. Nu e usor sa ai pe constiinta 3 oameni. Ai pe constiinta vorba aia si cand mergi la curve si te toarna nevasta daramite 3 indivizi. Eu zic sa nu va mai bagati si pace.
  • Daca e cu Huidu, postul ar trebui sa se numeasca "The Last One FM"
  • asta nu trebuia sa fie deja in puscarie pentru 4 ani? sau daca e lovit in cap la schi i se prescrie omorul din culpa?
  • Acest huidu serban este un Actor,adica o MASCA.De ce este inca EGALUL nostru ,desi A UCIS;DA A UCIS 3 OAMENI?
    IUBITORILOR DE huidu serban le doresc sa treaca IDENTID,DA IDENTIC prin TRAGEDIA pe care o traim noi.
  • Pentru Huidu ca om, JOS PALARIA pana la acel accident de pe DN1.Totusi in orice tara civilizata unde grasesti trebui sa platesti dar in Romanica dupa cum se stie daca eti tare...
  • Cata rautate, frateeee!!! Mai bine te-ai retrage tu la manastire, sigur ai nevoie de liniste si trebuie sa te mai aduni ca dupa cate vad slobozesti vorbe fara sa le gandesti.
  • si eu care credeam ca ,,durerea,, si penitenta dureaza mai mult decat ...trei-cinci luni. Cum ramane cu mortii aia Serbanica?Mai ai timp sa te gandesti la radio in loc sa te retragi la manastire?

Trimite un comentariu

sus