Skip to main content

17 aprilie. Care sunt cele mai populare vedete din România pe Facebook

 

Andi Moisescu, producătorul General Apropo TV, Andreea Raicu, Gheorghe Hagi, Lucian Bute şi Mihai Morar se află în topul vedetelor cu cei mai mulţi fani pe Facebook, scrie capital.ro. Andi Moisescu a adunat 212.007 de fani, iar Andreea Raicu 158.515.

Publicitate

Din categoria muzicienilor, Inna are cel mai mare număr de fani, 5,2 milioane, deţinând cea mai populară pagină de Facebook a unui român.

Inna este urmată de trupa Akcent, cu 1,1 milioane de fani şi de cântăreaţa Alexandra Stan, care are puţin sub un milion de fani.


Care sunt cele mai populare vedete din România pe Facebook

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Compania McDonald’s a răspuns public criticilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor referitoare la spotul de promovare a cartofilor prăjiţi.

Spotul TV ce promovează cartofii prăjiţi McDonald’s are intenţia de a informa consumatorii despre calitatea şi originea produsului, compania precizând că are unele dintre cele mai ridicate standarde de calitate din industrie.Prepararea corectă a produselor, dar şi respectarea practicilor de siguranţă alimentară sunt preocupări zilnice în toate restaurantele McDonald's, spune compania într-un comunicat citat de Adevărul.
Cum a răspuns McDonald's la acuzaţiile ANPC referitoare la spotul pentru cartofii prăjiţi

Facebook, Linked­In sau Twitter sunt un instrument de bază folosit în comunicarea internă.
Organizaţiile nu pot ignora reţelele sociale şi nu pot alege dacă să aibă sau nu social media în companii. Pentru generaţiile care se angajează, social media nu este ceva nou. Este parte din comportamentul lor, în felul în care comunică cu ceilalţi", a explicat pentru Adevărul Steve Doswell, preşedinte al Federaţiei Europene a Asociaţiilor Comunicatorilor de Business (FEIEA).
Facebook dă tonul în comunicarea internă

Grupul Google va fi nevoit să achite o amendă în valoare de 25.000 de dolari pentru obstrucţionarea unei anchete a autorităţilor americane asupra interceptării de date legate de programul de cartografiere ilustrată StreetView, scrie Adevărul.

"Timp de mai multe luni, Google a obstrucţionat şi întârziat în mod deliberat ancheta Comisiei Federale pentru Comunicaţii (FCC)", a relevat un document oficial citat de AFP. Amenda este acordată pentru "nerespectarea unor cereri de informare şi de documente".
Grupul Google, amendat cu 25.000 de dolari în legătură cu programul StreetView

Ediţia de duminică a tabloidului britanic The Sun a pierdut 25% din vânzări în martie faţă de luna anterioară, ajungând la 2.4 milioane de exemplare comercializate, potrivit Adevărul. Ziarul apare pe tarabe de doar două luni şi înlocuieşte tabloidul News of The World, închis de Murdoch vara trecută din cauza scandalului interceptărilor ilegale.
„Soarele“ lui Murdoch începe să-şi piardă din strălucire

Agenţia Mercury360 a lansat Outbox, o agentie de new media care s-a desprins din divizia de direct marketing si digital a Mercury360, a declarat pentru Wall-Street.ro, Adrian Pavelescu, directorul general al noii companii. “A fost o decizie naturală, faceam acest lucru de foarte mult timp, iar divizia de digital a crescut destul de mult şi constant în ultimii ani“, a explicat Adrian Pavelescu.
Mercury360 a lansat agentia de digital Outbox

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matei matei
    Andi Moisescu??? :))))))))
  • florin florin
    Daca nu stiati, exista oameni care vand zeci si sute de like-uri. vedetele din muzica obisnuiesc sa cumpere de la hackeri ca sa creasca artificial in popularitate
  • dfgdfg dfgdfg
    Mircea Badea ? 232.000 de fani, chiar daca nu are profil facut ar trebui sa se puna !
  • EDWARD EDWARD
    BRECIU ARE 218.000 DE FANI,DAR NU-I IN TOP!
  • Iulian Iulian
    "preşedinte al Federaţiei Europene a Asociaţiilor Comunicatorilor de Business" ha, ha, ha. E fascinant cat non-sens si ce mai pot inventa unii doar ca sa-si dea importanta si un scop in viata.

    Imi aduce aminte de cum se premiaza bloggerii intre ei ca sa isi creasca valoarea si sa fie si mai "experti in social media" decat altii.
  • iulia iulia
    si Brenciu? sau el de fapt nu-i 'vedeta'.

Trimite un comentariu

sus