Skip to main content

Angajaţii de la Alpha TV Ploieşti au intrat în grevă din cauza neplăţii salariilor

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Bogdan J. Enache, directorul trustului Telegraful de Prahova, a declarat pentru Observatorulph.ro că angajaţii nu au făcut grevă ci doar au discutat cu conducerea postului despre salariile lor. Mai multe detalii, în articol.

Deşi este an electoral, presa locală se confruntă cu grave probleme. Televiziunea prahoveană Alpha TV nu şi-a mai plătit angajaţii din luna noiembrie a anului trecut, potrivit ziarului Observatorul Prahovean.

Astăzi, angajaţii trustului Alpha TV Ploieşti - Telegraful de Prahova au declanşat o grevă spontană pentru că nu şi-au mai primit salariile din luna noiembrie 2011. Potrivit aceleiaşi surse, ultimii bani încasaţi înainte de Paşte au fost o parte din salariul pe luna noiembrie.

"Oamenii s-au strâns pe holurile sediului celor două instituţii media şi au transmis conducerii că nu vor să mai muncească până nu îşi vor lua salariile restante", scrie observatorulph.ro.

Contactat de observatorulph.ro, Florin Manole, directorul editorial al Telegrafului de Prahova a declarat că nu ştie de protestul angajaţilor.

“Nu ştiu nimic, nu sunt la sediu”, a spus Florin Manole.

Directorul general al trustului, Bogdan J. Enache, nu a răspuns la telefon pentru a oferi un punct de vedere.

Bogdan J. Enache, directorul trustului Telegraful de Prahova - Alpha TV, pentru Observatorulph.ro:

"Nu a fost nicio grevă. Colegii mei au vrut să ştie ce se întâmplă cu veniturile lor după ce o asociaţie cu care nu am nicio legătură i-a notificat că acele contracte pe care le aveau pe drepturi de autor încetează. Am stat de vorbă cu ei şi le-am promis că luni le vom spune exact ce vom face în continuare.

Eu am venit să fac treabă la acest trust şi voi face tot ce îmi stă în putinţă să aducem plata salariilor la zi", a spus Bogdan J. Enache. 

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus