Skip to main content

Iuliana Tudor a lansat campania Pădurea copiilor

 

Iuliana Tudor, împreună cu ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă, au lansat, pe 3 aprilie, campania Pădurea Copiilor 2012, având ca obiectiv

principal plantarea şi îngrijirea a câte unui puiet de copac pentru fiecare nou-născut din România.

Oricine poate ajuta Pădurea Copiilor printr-o donaţie de 2 euro la numărul de sms 887. Serviciile sunt oferite gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote. Nu se percepe TVA.

Partenerii campaniei Pădurea Copiilor 2012 sunt: emisiunea O dată-n viaţă şi Televiziunea Română, Jurnalul Naţional, The Money Channel, Tango/Marea Dragoste, Digi News 24, Naţional FM, Opera Naţionala Bucureşti, Sala Palatului, Librăria Cărtureşti şi Consiliul Local al comunei Poroschia.

Evenimentul de plantare va avea loc pe 7 aprilie, la Poroschia, lângă Alexandra.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    1.off topic:intelege cineva logica pentru care vedetele feminine sunt pozate stand pe burta? mereu ma trezesc studiindu-le calcaiele.singura poza logica stand pe burta e aia cand ai cateva luni si iti ridici capul singur, moment imortalizat imediat de rudele apropiate!
    2.se nasc destui copii dar nu in familiile care-i si cresc pana se fac oameni!pentru astia nu va fi plantat niciun pui de pom pentru ca nu vor figura in catastife.buna initiativa, sper sa nu moara inainte de-a se naste.
    3. a observat cineva ca statul nu mai are nicio grija? toate se rezolva cu un sms de 2 euro!librarii, cancere, paduri, scolarizare,boli rare.propun sa alegem un sms sa ne conduca!
  • Horea Horea
    "... campania având ca obiectiv
    principal plantarea și îngrijirea a câte unui puiet de copac pentru fiecare nou-născut din România."

    Doar un puiet?
    In acest ritm, o să rămanem ... despaduriţi!

Trimite un comentariu

sus