Skip to main content

Kanal D, amendat cu 15.000 de lei de CNA pentru Ochii din umbră

 

Kanal D a fost sancţionat cu o amendă de 15.000 de lei pentru că a afectat imaginea firmei de taximetrie şi pentru că a afişat pe ecran simbolul de cameră ascunsă, deşi filmarea era regizată.

Publicitate

Aţi folosit marcajul grafic ca şi cum ar fi o cameră ascunsă, dar nu este. Se induce părerea că lucrurile astea se întamplă în realitate şi dumneavoastră de fapt aţi păcălit publicul”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Cristina Trepcea:

“Este un carton care specifică faptul că nu este o filmare reală, ci după un scenariu.”

Reprezentant Kanal D:

„Am difuzat scuze de două ori pe crawl.”

Valentin Jucan:

„Nu puteţi să respectaţi legea? Aţi crezut că dacă sunteţi televiziune puteţi să faceţi ce vreţi. Mai întâi încălcăm legea şi apoi ne cerem scuze.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ce uita cineva la KKanal D ? eu nu cunosc persoane care sa se uite
  • Profesionalism de doi bani care trebuie aspru sancţionat. Se aseamănă cu o afirmaţie la fel de "inteligentă", specifică unor astefel de posturi precum cea pe care am auzit-o astăzi la Radio21, pe la ora 7 şi 50 min, când comentatorul a spus, textual: "Franţa, care nu are istorie, şi-o compune". Fain, nu-i aşa?
  • ce emisiune de doi bani, si multa lume inca crede ca ceea ce vede este chiar real...adica amantii sunt urmariti zile bune si prinsi in flagrant. Si la Prima TV e un serial cu actori amatori, "Iubiri secrete", parca, de o calitate indoielnica, tot cu filmari realizate de camere ascunse, cica...si ar mai fi si alte "reality-shouri", multe tot la Prima, care nu sunt altceva decit niste regizari ordinare...

Trimite un comentariu

sus