Skip to main content

Spotul de lansare TNT, un viral care a facut înconjurul lumii într-o zi

 

Clipul de promovare al postului de televiziune TNT, lansat recent în Belgia, a fost urmărit pe YouTube, în mai puţin de 24 de ore, de 4.171.910 de persoane.

Publicitate

TNT, postul de televiziune al companiei Turner dedicat filmelor şi serialelor contemporane*, a fost lansat şi în Belgia pe 10 aprilie. Clipul realizat cu ocazia

lansării a făcut înconjurul lumii în doar o zi şi a fost preluat în ediţiile online de publicaţii importante, precum The Sun din Marea Britanie.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Totul porneşte de la instalarea unui simplu buton roşu într-o piaţă dintr-un mic oraş belgian. „Apasă pentru a adăuga dramatism” este îndemnul pe care mai mulţi curioşi îl urmează şi dezlănţuie o întreagă desfăşurare de scene care ilustrează perfect sloganul TNT „We know drama”.

Printre serialele difuzate de TNT se numără Shameless (versiunea americană), Web Therapy, Men of a Certain Age, Falling Skies, 30 Rock, The Office (versiunea americană), The Mentalist sau CSI:NY. În Europa, TNT mai este disponibil în Turcia, Spania, Germania şi ţările nordice.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alf Alf
    Dacă un sno(a)b(ă) semidoct(ă) a lansat pe piaţă folosirea incorectă a termenului de "viral", a continua să cădeţi în aceeaşi greşeală vă descalifică. Citiţi un dicţionar înainte de a folosi termenul. "Viral", scos din contextul medical nu este un substantiv ci o formă de manifestare a marketing-ului pe internet sau din gură în gură! Pa!
  • baubau baubau
    TNT Romania exista si e firma de curierat =)
  • mircea mircea
    Genial !
  • Tudor Chirila Tudor Chirila
    Da, TNT Romania la Pastele cai... pardon La anul si la multi ani.
  • scorpyo scorpyo
    extraordinar de bine facut. Asteptam si TNT Romania ;)

Trimite un comentariu

sus