Skip to main content

Circa 18 milioane de francezi au urmărit confruntarea Hollande-Sarkozy

 

Publicitate

Potrivit institutului Mediametrie, 17,79 de milioane de telespectatori au urmărit dezbaterea dintre cei doi candidaţi la preşedinţie, François Hollande şi Nicolas Sarkozy, scrie Le Figaro.

Dezbaterea a fost difuzată pe France 2 şi TF1, dar şi pe două canale de informaţii şi conţinut BFMTV, LCI, iTélé, canalele parlamentare şi TV5 Monde.

Dezbaterea a fost prezentată de Laurence Ferrari, jurnalistă la la TF1 şi David Pujadas, omologul său de la France 2. Acest scor, care depăşeşte 17 milioane de telespectatori, este sensibil inferior celor 20,4 milioane de telespectatori cât a avut dezbaterea din 2007 dintre Ségolène Royal şi Nicolas Sarkozy.

O noutate a fost şi faptul că France 2 a depăşit TF1 cu 8,9 milioane de telespectaori, acest post având 30% din audienţă, faţă de 8 milioane sau 29,8% din audienţă pentru cel mai important post privat.

Acest lucru confirmă că în această campanie canalul public a prins un avans. Totul a început cu organizarea uneia dintre dezbateri între candidaţii socialişti, urmată de organizarea mai multor emisiuni de dezbatere.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariu mariu
    cine a castigat confruntarea, stie cineva?

Trimite un comentariu

sus