Skip to main content

GENIUL POPULAR ÎN RECLAME: Ai avantaje, cu nutreț, din șopron până-n coteț

 

Publicitatea la un alt nivel. Un producător de medicamente pentru animale a ales să se promoveze prin muzica populară. O reclamă care în mod sigur "nu te lasă rece".

Publicitate

Un rapsod prezintă beneficiile companiei în versuri absolut memorabile. Un "spot" lung, de patru minute, dar care se întipărește obsesiv în minte.

Spotul a fost semnalat de un cititor la noua rubrică PaginaTAdemedia.

În continuare, fragmente de senzație din versurile cântecului-reclamă, o melodie populară care are toate șansele să intre în ...folclor:

  • De când s-a ivit Romvag-ul, lider clar și detașat, și bogatul și săracul  și-a făcut ferme la sat. O fermă de animale poți și tu oricând să-ți faci.
  • Măi, Costică, măi, vecine, nu cumpăra din import medicamente străine. Fii și tu mai patriot. Că produsele din țară sunt mai ieftine la preț. Diferența ce rezultă investește-o în nutreț (...). Mult profit o să-ți aducă, iar pe plan național, creezi locuri noi de muncă în domeniul sanitar.
  • La mine pe stradă văd câte un pensionar, Cu cățelul șade-n zgardă, cum se plimbă pe trotuar. Cățelușa-i cam bolnavă. A slăbit biata un kil. Fugi, tataie mai degrabă. Cumpără-i un Parakill. Și-ai să vezi curând efectul. Bogdaposte ai să zici. Parakill e tratamentul pentru câini pentru pisici.
  • Angajații unității, mândri de ceea ce fac, sunt acționari cu toții, trup și suflet la Romvac.

 

Refrenul este memorabil: La Romvac, la Romvac, găsești tratament de leac. Pentru păsări și ovine, pentru porci pentru bovine.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu