Skip to main content

Narcisa Iorga vrea trei şedinţe pe săptămână în perioada alegerilor. Propunerea nu a întrunit numărul de voturi

 

Narcisa Iorga, membru CNA, a propus în şedinţa de astăzi organizarea a trei şedinţe pe săptămână în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale. Doar cinci membri au votat pentru această propunere.

Publicitate

În cadrul şedinţei de astăzi de la CNA au fost prezentat numărul radiodifuzorilor care şi-au anunţat implicarea în campanii electorale. Astfel, 188 de posturi de televiziune şi 142 de radiouri vor avea dezbateri electorale.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    avem in romania 188 de posturi tv?nu-mi vine sa cred! cum,188 s-au inscris, erau mai multe si s-au inscris doar 188? avem 41 de judete si 188 posturi tv? unde am trait pana acum? pai la noi e raiul televiziunilor! procentual cred ca i-am luat si pe americani!ce tari suntem!cine nu vrea nu are postul lui de televiziune!intrebarea e:cine se uita la la restul de 168 din cele 188?si cum se sustin financiar? sau au aparut inainte si dispar dupa alegeri? zeloasa narcisa va cunoaste momente triste,acum cu alegerile, ce mai simte ca traieste, dupa, sabia razboinicului luminii pe care o manuieste cu atata sarg i se va inmuia. o sa se ocupe doar de agramatisme.sic transit gloria mundi!

Trimite un comentariu

sus