Skip to main content

(P) Burse RoNewMedia pentru elevi şi studenţi

 

Organizatorii RoNewMedia, eveniment dedicat Internetului, industriei digitale şi noilor tehnologii, care va avea loc între 16 şi 18 mai, la Bucureşti, au demarat un program special pentru elevii şi studenţii care vor să participe la eveniment însă nu-şi permit taxa de participare.

Publicitate

Companiile, asociaţiile sau chiar persoanele fizice interesate pot să sponsorizeze intrarea la eveniment a unor grupuri de studenţi cu un discount masiv faţă de preţurile de acces listate pe site.

În schimb, toţi studenţii sau elevii sponsorizaţi vor purta în timpul conferinţei ecusoane şi însemne care vor semnala vizibil că prezenţa lor acolo este susţinută de compania-sponsor. În plus, companiile-sponsor vor beneficia de pachete speciale de PR şi promovare precum şi prezenţa la eveniment, în toate cele 3 zile, fără alte taxe aferente.

Solicitările din partea companiilor interesate să intre în program se pot trimite la adresa de e-mail: [email protected].

La acelaşi e-mail studenţii şi elevii interesaţi să participe sunt aşteptaţi să se înscrie cu următoarele detalii: nume complet, adresa email validă, număr telefon mobil, adresă poştală de domiciliu, şcoală sau facultatea unde studiază, clasă sau anul de studiu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus