Skip to main content

PRESA DE AZI. De la trecutul communist al lui Marga, la campania electorală a USL cu matrimoniale

 

Editiile de azi ale cotidianelor generaliste deschid prima pagină cu subiecte politice.

Publicitate

Evenimentul zilei vorbeşte despre "Trecutul communist ascuns al lui Andrei Marga”. România liberă subliniază că USL voia mai puţini parlamentari când era în opoziţie, faţă de acum când cere peste 480 de parlamentari.

Adevărul titrează pe prima pagină "€œPoşta Română, epurată între două staţii de metrou”. Subiectul se referă la demiterea directorilor Poştei Române şi a altor angajaţi care se va face în următoarele trei luni.

Ziarul Naţional scrie că "€œUSL îşi face campanie prin matrimoniale”. În articol se vorbeşte despre spoturile formaţiunii politice în care apare şi o doamnă de 60 de ani care îşi caută jumătatea, aceasta apărând la emisiunea Te vreau lângă mine, difuzată de Kanal D.

Ring, ziarul controlat de Robert Negoiţă a€“ candidat la Primăria Sectorului 3, titrează pe prima pagină: "€œIubitului Robertei Anastase îi place "€œcascavalul” de la sectorul lui Liviu Negoita”.

Libertatea îşi începe ediţia de astăzi cu un titlu macabru şi mercantil totodată: "€œCum se fac bani de pe urma mortilor”.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus