Skip to main content

PRESA DE AZI. De la trecutul communist al lui Marga, la campania electorală a USL cu matrimoniale

 

Editiile de azi ale cotidianelor generaliste deschid prima pagină cu subiecte politice.

Publicitate

Evenimentul zilei vorbește despre "Trecutul communist ascuns al lui Andrei Marga”. România liberă subliniază că USL voia mai puțini parlamentari când era în opoziție, față de acum când cere peste 480 de parlamentari.

Adevărul titrează pe prima pagină "€œPoșta Română, epurată între două stații de metrou”. Subiectul se referă la demiterea directorilor Poștei Române și a altor angajați care se va face în următoarele trei luni.

Ziarul Național scrie că "€œUSL își face campanie prin matrimoniale”. În articol se vorbește despre spoturile formațiunii politice în care apare și o doamnă de 60 de ani care își caută jumătatea, aceasta apărând la emisiunea Te vreau lângă mine, difuzată de Kanal D.

Ring, ziarul controlat de Robert Negoiță a€“ candidat la Primăria Sectorului 3, titrează pe prima pagină: "€œIubitului Robertei Anastase îi place "€œcascavalul” de la sectorul lui Liviu Negoita”.

Libertatea își începe ediția de astăzi cu un titlu macabru și mercantil totodată: "€œCum se fac bani de pe urma mortilor”.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu