Skip to main content

PRESA DE AZI: Meciul lui Bute și Mandinga, pe prima pagină a ziarelor

 

Meciul pugilistului Lucian Bute, de la Nottingham în care a fost făcut KO, și finala Eurovision la care Mandinga a ieșit pe locul 12 sunt principalele subiecte ale presei de azi.

Publicitate

Pro Sport titrează pe prima pagină “Ridică-te”, având pe fundal poza pugilistului român, iar Gazeta Sporturilor deschide ziarul cu titlul “Explicațiile unei dureri”.

Libertatea, Click și Național deschid ediția cu înfrângerile celor doi români în oglindă. Libertatea, tabloidul deținut de Ringier scrie “Blestemul Mandinga lovește iar?” și lângă acest titlu este poza pugilistului pe care scrie numărul de pumni pe care i-a încasat Bute în cele 785 de secunde petrecute în ring. Click titrează pe prima pagină “Ce ne-ați dezamăgit”, făcând referire la cei doi.
Național deschide ediția cu titlul “Noaptea neagră a românilor”.

Cancan este singurul tabloid care își deschide ediția cu un alt subiect decât Mandinga sau Lucian Bute. Principalul subiect al acestui cotidian este “Nicador Zelea Codreanu, ultimul mohican al Gărzii de Fier".

România liberă își începe ediția de astăzi cu o declarație făcută de Andrei Marga, Ministrul de Externe, care spune că “Suspendarea lui Traian Băsescu ar avea efecte benefice”.

Adevărul, cotidianul deținut de Dinu Patriciu, pune în planul doi înfrângerile celor doi români, deschizând ziarul cu un reportaj despre “țiganii care supraviețuiesc, de mulți ani, în groapa Văcărești, din Capitală”.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu