Skip to main content

Thinkdigital România și Q2M devin parteneri de la 1 iulie

 

Publicitate

Thinkdigital România și Q2M au anunțat în cadrul RoNewMedia ICEE Festival intenția de a intra într-un parteneriat strategic.

Cele două companii își vor uni forțele, începând cu 1 iulie 2012, cu scopul de a crea o entitate unică pentru vânzări digitale în media. Thinkdigital este partenerul oficial de vânzări al Facebook, MSN, Skype și Mediamind în regiune.

Odysseas Ntotsikas, Fondator & Managing Director al grupului de companii Thinkdigital: “Acest parteneriat marchează un moment important in maturizarea pietei digitale de publicitate. Pentru jucătorii din advertising, înțelegerea reprezintă accelerarea ritmului și creșterea amplorii inovației digitale prin combinarea punctelor forte, resurselor și activelor complementare ale ambelor companii într-un partener valoros, de o mărime care să permită ample proiecte de marketing digital”.

 

Dragoș Stanca, Fondator & Managing Partner Q2M: “Am ajuns cu creșterea afacerilor noastre până în punctul în care acoperirea regională și internațională este esențială pentru a atinge următorul nivel al dezvoltării. Portofoliul nostru, cunoștințele la nivel local, alături de portofoliul internațional oferit de noii nostri parteneri de la Thinkdigital, cu Facebook și Skype drept cap de afiș, vor crea un mix unic pentru adevertiseri, agenții media și clienți. Începând cu 1 iulie, forța parteneriatului dintre Q2M și Thinkdigital va crea cea mai mare rețea de advertising din țară, ca reach, într-o piață în care consolidarea este vitală”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu