Skip to main content

TVR 3, taxat cu 25.000 de lei pentru imagini electorale în weekend

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis sancţionarea cu 25.000 de lei a postului TVR 3 pentru prezentarea unui candidat în timpul Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară George Grigoriu din Brăila.

Publicitate

Gheorghe Bunea Stancu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila şi candidat pe aceeaşi funcţie la alegerile iunie, susţinut de USL, a urcat pe scena festivalului pentru a înmâna premii, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend.

Octavian Ursulescu, gazda evenimentului, a declarat pe scenă: (...) Şi pentru că vorbim de festival, de prieteni, trebuie spus că noi n-am fi fost aici şi nici festivalul nu s-ar fi născut, iar dânsul dacă n-ar fi existat ar fi trebuit inventat, cum se spune. Omul care stă lângă mine, seară de seară, are emoţii mai mari decît noi şi grijă ca totul să iasă absolut perfect, aşa încât să nu ne mirăm.

Este preşedintele Comitetului de organizare al festivalului, coproducător al acestei manifestări împreună cu TVR3 şi, ştiţi prea bine, preşedinte încă în funcţie al Consiliului Judeţean Brăila, marele nostru prieten Gheorghe Bunea Stancu. Bună seara, domnule Stancu!

Reprezentantul festivalului a declarat în faţa membrilor CNA că "domul Bunea nu a rezistat tentaţiei şi a urca pe scenă".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    ce propaganda electorala a facut, a dat marele premiu al festivalului pe care institutia pe care o conduce il organizeaza? ce trebuia sa faca tvrul, sa blureze imaginea sau sa dea publicitate la premiere? ati decazut mult de cind OTV-ul si-a batut joc de voi!!!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    festivalul asta se organizeaza anual in luna mai de catre CJ Braila. anual, de vreo 7 - 8 editii, seful CJ Braila urca pe scena sa spuna bun venit participantilor si sa acorde marele premiu...ce nu are voie...isi face propaganda, a zis "Votati-ma pe mine!" !? exagerati. apropo Realitatea a fost sanctionata cu amenda ptr prima emisiune a Raduleascai, cind a venit in emsiune Sorin Oprescu!?

Trimite un comentariu

sus