Skip to main content

7 Iunie. Mihai Gâdea a rămas pe întuneric

 

Publicitate

MIHAI GÂDEA PE ÎNTUNERIC. Emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3 a fost întreruptă, miercuri seara, de o pană de curent, scrie Adevărul. Potrivit prezentatorul Mihai Gâdea acest incident s-a produs în circumstanţe "suspecte", întrucât în cadrul emisiunii se comentau afacerile dubioase ale lui Liviu Negoiţă şi ale Ancăi Boagiu. Mihai Gâdea a precizat că acest eveniment este fără precedent şi a insinuat că incidentul ar fi fost provocat de cei deranjaţi de dezvăluirile din emisiune.

„Ceea ce s-a întâmplat în seara asta e deja suspect. În această emisiune s-au făcut o serie de dezvăluiri care probabil că au deranjat anumite persoane. O asemenea pană de curent nu s-a mai întâmplat niciodată", a precizat Mihai Gâdea.


Antena 3 a rămas în beznă. Dezvăluirile de la ”Sinteza Zilei”, întrerupte din cauza unei pene de curent


PREMIERUL PONTA DESPRE DATORIILE POSTULUI PUBLIC. Televiziunea publică a acumulat datorii şi către instituţii internaţionale, nu doar către ANAF, ceea ce ar fi putut periclita transmisia Campionatului European de fotbal, existând şi date care indică reţinerea, dar neplata contribuţiilor de asigurări sociale pentru doi ani, susţine premierul Ponta, scrie Mediafax.

„Zilele acestea, am constatat că datoriile televiziunii românilor nu sunt doar către ANAF şi instituţii publice româneşti, ci şi către instituţii internaţionale, iar din trimestrul IV al anului trecut şi trimestrul I al acestui an nu s-au plătit ratele contractuale aferente transmisiunilor şi s-ar fi putut să ne trezim că nu se transmite Campionatul European de fotbal, nu mai vorbesc de Olimpiadă. Deci, pe lângă cele 120 milioane euro, se pare că sunt şi alte datorii“, a spus Ponta.
Ponta: TVR a acumulat datorii şi către instituţii internaţionale, pentru angajaţi nu s-a plătit CAS


DISNEY NU MAI VREA JUNK FOOD. Reţeaua de televiziuni Disney nu va mai difuza reclame la alimente nesănătoase, scrie Adevărul. Compania Walt Disney a anunţat marţi că nu va mai acorda spaţiu de reclamă pentru produsele de tip junk food, cum ar fi chipsurile şi băuturile cu un conţinut de zahăr ridicat. Astfel, înainte de acceptarea unei reclame, cei de la Disney vor analiza conţinutul de calorii, grăsimi, zahăr şi sodiu al fiecărui produs.

Măsura vine la pachet cu o campanie Disney care promovează stilul de viaţă sănătos, pe fondul creşterii numărului persoanelor obeze. Aproximativ jumătate din populaţia României are greutatea peste cea normală, potrivit unor statistici neoficiale recente.
Disney renunţă la chipsuri


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • d d
    Gadea isi filmeaza emisiunea la fostul cinema din Piata Chibrit. In ziua aia la ora respectiva a picat curentul in tot cartierul. Gadea are mania persecutiei
  • matei matei
    Deci s-a intrerupt curentu', s-a stins lumina, da' camerele si restul echipamentelor inca mergeau si-l filmau pe Gadea luminat cu lanterna?
  • Iosif Kapal Iosif Kapal
    JUNK FOOD în loc de JUNCK FOOD
  • Horea Horea
    Da, în ... întuneric!
    Si, parcă, îi stă foarte bine in aceasta postură.
  • uitaroh uitaroh
    Situatia a devenit si mai suspecta cand in acelasi interval de timp aceeasi pana de curent a lovit si studioul de la B1tv unde R. Turcescu facea dezvaluiri despre pedofilul Robert N. si mafia sa imobiliara.
  • lexa lexa
    adevarul ?...asta ar fi o premiera :D
  • antrenor antrenor
    Tot ce se poate...adevarul spus la Antena se pare ca deranjeaza tot mai mult.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    poate a uitat Felix sa plateasca curentu tipului de cablu...a se citi baiatului destept...ori asteapta sa primeasca energie moaca de la noua guvernare...
  • lexa lexa
    saracu....asta nu se mai face bine niciodata
  • bobo bobo
    Niste pitici sub acoperire si-au sapat un tunel pana langa firele lor de curent si le-au ros cablurile in timpul emisiunii. Chiar cand se facea dreptate in Romania... Va dati seama ca intreruperea curentului in studio a fost ultima sansa de salvare a celor despre care se faceau dezvaluiri incendiare! Chiar daca guita, explicam noi ca, de fapt, macaie. :D
  • Costy Costy
    Teoria conspiratiei pentru ca Antenele au un management tehnic amator. Cine a proiectat studioul ala nu a auzit in viata lui de redundanta. Ce ma mai mir cand Antenele nu sunt in stare sa transmita 16:9 si stereo nici macar filmele, au ramas ultimii din Romania la tehnologie, pana si B1 se vad mai bine decat ei si chiar daca nu au cu ce macar se straduiesc. :) Camelia, acum vreo 2 ani cautai manageri pentru tehnic, de ce te-ai oprit? Cred ca e timpul sa continui nu de alta dar la Gadea nu aveti curent, Badea moare de cald de vreo 7 ani.....
  • adi adi
    ala de fapt e studioul acces direct de s-ar intampla asa ceva in fiecare zi la acces direct ar fi o minune
  • eduard eduard
    nu au generatoare ? hahaha a doua media din Romania si se confrunta cu asemenea probleme
  • Ibrail Ibrail
    El este de fapt in intuneric de mult,mult timp!

Trimite un comentariu

sus