Skip to main content

Amicalele Stelei, Rapidului şi CFR-ului, doar pe postul lui Arpad Paszkany

 

Publicitate

Toate amicalele din această vară ale echipelor Steaua, Rapid şi CFR vor fi difuzate doar de Transilvania Look - postul lui Arpad Paszkany, patronul trustului de presă Transilvania Media şi al echipei CFR Cluj, potrivit Gazetei Sporturilor, care citează citynews.ro (site-ul deţinut tot de Paszkany).

Grupul de presă din ardeal, din care fac parte televiziunile Transilvania Live şi Transilvania Look,  mai este deţinut de Vasile Dîncu, membru în Parlamentul European, şi Ioan Rus, actualul ministru de Interne.

Cum a intrat în posesia drepturilor de difuzare ale amicalelor Arpad Paszkany?

Echipa Steaua Bucureşti a semnat un contract cu o firmă austriacă, SLFC Soccer Camp, căreia i-a cedat şi drepturile TV ale amicalelor pentru spaţiul României, iar acestea au ajuns la Transilvania Look.

Totul a pornit de la o propunere primită de Steaua de a efectua ambele cantonamente în Austria, prin intermediul unei firme austriece, SLFC Soccer Camp, care are sediul la Leogang şi e foarte apreciată în Europa.

În schimbul celor peste 3 săpătmâni de cantonamente în Austria, respectiva firmă a obţinut din partea Stelei drepturile TV pentru amicalele din cele două stagii.

Mai departe, firma austriacă a oferit drepturile TV ale amicalelor Stelei televiziunii lui Paszkany, intermediar fiind Antonis Antoniou, un apropiat al patronului CFR-ului.

Situaţia e cu atât mai ironică cu atât cu cât Transilvania Look l-a parodiat pe Gigi Becali, patronul Stelei.

În urmă cu aproape 3 săptămîni, Transilvania Look, l-a ironizat pe Gigi Becali. La ultima etapă din sezonul trecut, CFR - Steaua 1-1, la tribuna oficială a fost adus un personaj care îl imita, spre deliciul tribunei, pe patronul Stelei. Nicu Bendea face parte din trupa de umor "Comedica" şi realizează o emisiune la Transilvania Look.

Reacţia lui Becali: "Eu ştiam că e postul lui Ioan Rus, nu al lui Paszkany"

Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că partidele Stelei ar urma să fie văzute la televiziunea lui Paszkany şi spune că va face o anchetă ca să afle totul despre postul Transilvania Look.

Gazeta Sporturilor: Domnule Becali, ştiaţi că televiziunea care va transmite amicalele Stelei în Austria e deţinută de Arpad Paszkany?

Gigi Becali: "Habar n-am de aşa ceva, dar de acum încolo mă voi ocupa eu de chestiunea asta. Cine mi-a spus mie de meciurile Stelei mi-a transmis că acest post e deţinut de ministrul de interne, Ioan Rus. Acum trebuie să mă interesez să vedem ce acoperire are, cine prinde, cine nu prinde postul ăsta."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bobo bobo
    Asta nu este o veste buna. Poate subliciteaza Digi de la Transilvania Look, ca tot e la moda.

Trimite un comentariu

sus