Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: 60 de ani pe tron

 

Prima pagină a ediției de weekend a ziarului Adevărul este dedicată Reginei Elisabeta a II-a, care a sărbătorit anul acesta 60 de ani de când se află în fruntea Casei Regale a Marii Britanii.

Publicitate

Evenimentul zilei și România liberă merg pe subiecte politice. EVZ îl are pe copertă pe Robert Negoiță, candidat la primăria sectorului trei: Robert Negoiță, favoritul mafiei imobiliare din sectorul 3.

România liberă vrea să stabilească Ce are de ascuns ministrul culturii Mircea Diaconu.

Tabloidele se împart între povești tragice și mondene. Click! se întreabă dacă EBa și Syda vor fi cununați de Patriarhul Daniel, în timp ce Libertatea face "dezvăluiti uluitoare" despre 40 de pasageri ai unei curse Tarom care ar fi fost în pericol de moarte după ce avionul cu care au aterizat funcționa cu un singur motor.

Cancan face dezvăluiri despre Profa Corina, care a avut, cu cinci ani în urmă, relații cu un elev al său care ulterior s-a sinucis.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Aşa-i că în presa de mâine va apărea şi Jurnalul Naţional? Ştiu că-ţi convine că îţi fac trafic şi-ţi mai fac şi haitele de băsişti deranjaţi de comentariile mele, dar e singurul ziar pe care-l citesc şi dacă pentru tine nu face parte din media, atunci această pagină pentru mine este echivalentă cu mulţimea vidă.

Trimite un comentariu