Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul cu Poteraș, EVZ cu Ponta

 

Publicitate

Ziarul Adevărul îi dedică prima pagină de astăzi fostului primar al sectorului 6 al Capitalei, Cristian Poteraș. Publicația face dezvăluiri legate de afacerile familiei Poteraș cu Poșta Română: Poșta, căpușată de familia Poteraș.

Evenimentul zilei scrie despre revolta paioanelor, protestul împotriva ordonanței de urgență ce trece Institutul Cultural Român sub autoritatea Parlamentului. Revolta papioanelor l-a învins pe Ponta, titrează cotidianul.

România liberă vine cu dezvăluiri legate de Mircea Diaconu, Ministrul Culturii, care riscă dă fie declarat incompatibil de către Curtea Supremă: Multiplele procese și ilegalități din jurul lui Mircea Diaconu. 

Tabloidul Libertatea tratează pe prima pagină o știre despre o româncă diagnosticată greșit de către doctori: M-au tratat de cancer, deși eram sănătoasă! Cine plătește pentru asta? 

Ziarul Click! pune pe prima pagină drama din familia lui Huidu. Socrul vedetei a lovit pe contrasens un autoturism și a rănit patru persoane.

Cancan dezvăluie că Pamfile, una dintre asistentele emisiunii Un show păcătos, a încercat să se sinucidă și a ajuns în comă la spital.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu